logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Sezóna 2009-2010

30.6. byl v brněnském hotelu Avanti rozlosován nový ročník krajských soutěží. Naše mužstvo bylo zařazeno do I.A.tř. sk.A., která bude mít tak jako v roce předchozím 14 účastníků. Nově se budeme utkávat se třemi soupeři:
  • Hrušovany nad Jevišovkou (sestup z KP),
  • a dvě postupující mužstva z I.B. tříd - Zbýšov a Soběšice.
V prvním utkání nového ročníku budeme hrát na hřišti Bosonoh, kterému máme co vracet. Naposled nás tento soupeř porazil právě na svém hřišti vysoko 4:0. Letošního ročníku krajského poháru se zůčastní rekordních 48 mužstev. Naše mužstvo "čeká" v předkole (středa 29.8.) tým ŠATOVA (I.B třída) a pokud se nám podaří vyhrát přivítáme na svém hřišti v neděli 2.9. druhý tým kraského přeboru mužstvo Tasovic.
Muži B zahájí III.třídu druhým kolem o týden později a to v neděli 16.8. na hřišti Micmanic.
Dorost bude účastníkem okresní soutěže skupiny A ve které hraje pouze 10 týmů. Soutěž zahájí v sobotu 23.8. doma proti týmu Štítar.

V pátek 4.12. pořádal náš fotbalový klub Mikulášskou besídku pro všechny děti našeho klubu a  jejich sourozence. Akce se konala v kulturním domě Modré sklepy v Novém Šaldorfě. Zde se sešlo přes 100 dětí v doprovodu se svými rodiči. Na  besídce  mohli přítomní zhlédnout nejenom Mikuláše a perfektní čerty z fotbalového pekla, ale i například vystoupení taneční skupiny MIGHTY SHAKE. V bohatém programu který připravila a zároveň moderovala Soňa Samková soutěžili děti s čerty v dovednostech převážně fotbalových. Na závěr proběhla diskotéka s Mikulášem a čerty. Z úspěšné akce přinášíme několik fotografií umístěných ve Fotogalerii.

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři