logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Sezóna 2018-2019

V sobotu 11.8. odjíždí naše A mužstvo k prvnímu mistrovskému utkání do POHOŘELIC. Sraz v 15 hodin.

Odjezd autobusu v 15,15h.  Srdečně zveme naše věrné fanoušky,aby nás jeli podpořit.

Neděle 12.8.     10,15h    Muži B - FK Práče (Okresní přebor)

Neděle 12.8.    13,15h    Dorost - Štítary   (Krajské soutěž)

 

 

Určitě jste zaznamenali vyloučení Milana Baroše v zápase Baníku proti Slávii. Sami si udělejte názor na tento ostudný faul a taky vše po něm. Na videu si všimněte hlavně toho, kam kouká Baroš před faulem (hned na začátku). Také je dobré se podívat na to, jak v zápisu o utkání pan Bělák (známý i ze Znojma a hlavně z Brna...) podává protest na rozhodčího. Nechápu, jak si to může vůbec dovolit. Zápis si můžete prohlédnout v PDF podobě.

Darla slavil 70

Náš dlouholetý člen, kamarád a spoluhráč Milan Železný oslavil krásné kulaté narozeniny. K jeho sedmdesátinám jsme mu přišli poblahopřát také při zahájení mistrovského utkání se Šatovem. U této příležitosti se také sešli někteří další legendární hráči oblekovického fotbalu.

Previous Next

Česká Reprezentace U18 se bude v týdnu (od 12.11. do 19.11) připravovat na svůj dvojzápas proti Itálii a Rakousku. Výběr trenéra Luboše Kozla si vybral k přípravě na tato utkání hřiště v Oblekovicích.

Reprezentace do 18 let se utká se stejně starými hráči Itálie a Rakouska. V pátek 16.11. nejprve s italským celkem v Římě, následně v pondělí 19.11. ve Znojmě s rakouským týmem.

V nominaci nechybí zástupci Sparty, Slavie, Plzně a dalších celků. Mezi nominovanými jsou ale například i Nicolas Penner z Juventusu nebo Jan Žambůrek z Brentfordu a Vítězslav Jaroš z Liverpoolu.

Tréninkový plán U18

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři