logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Klubové hodnocení podzimní části 2009

Po právě skončené podzimní části sezóny 2008/2009 jsme požádali Milana Samka muže který má v tomto klubu na starosti sportovní stránku, aby se stručně vyjádřil ke všem našim mužstvům od přípravky až po A tým.


Přípravka A+B
Tady jsme velmi mile překvapeni počtem hráčů kteří k nám chodí v evidenci  máme kolem 35 hráčů včetně 4 dívek Trenéři Petr Klaška ,Milan Železný a vedoucí týmu Petr Spurný zde odvádějí velmi dobrou práci,kterým při trénincích sekunduje Tonda Stašek. Pokud je potřeba zaskakují i jiní trenéři z našeho klubu (Pěnkava, Železný Petr a další).
Našim cílem je hlavně získat zájem těchto nejmenších k fotbalu a sportu jako takovému. V hodnocení výsledků je A tým je na pěkném druhém místě za suverénně hrajícími Pavlicemi. Náš B tým obsadil po podzimu 7 místo a je nad očekáváním kolik bodů dokázal tento tým získat.Ovšem znova opakuji výsledky v této kategorii nejsou pro nás prioritou. Velký zájem hráčů a jejich rodičů v této kategorii je každopádně to pro náš klub,trenéry a všechny co kolem přípravky pomáhají výzva a uvidíme jak se nám podaří v této dobře započaté práci pokračovat. Všichni pevně věříme že se nám to bude dařit.


Žáci
Tady jsme už před sezónou věděli že nás bude čekat velmi těžká sezóna a to se potvrdilo. Máme hodně mladý tým a uvidíme jestli to dokážeme v budoucnu zúročit.

Dorost
V této kategorii se trenérům Jiřímu Samkovi a Petru Železnému povedlo navázat na minulou sezónu. Před začátkem soutěže byl cíl atakovat nejvyšší příčky.Po podzimu jsou naši mladíci na prvním místě okresní soutěže s náskokem 4 bodů,takže určitě spokojenost. Podrobnější hodnocení dorostu zveřejníme hned jak nám ho trenéři předají.

Muži
Zde jsme před sezónou nastartovali novou koncepci fungování A a B týmů a musím říci že se to zatím daří. Vynikající práci zde odvádí dvojice trenérů Tomáš Pěnkava a Jarda Ludvík kteří spolu velmi úzce spolupracují a jejich práce je zřetelná navíc se odrazila i na výsledcích. Před sezónou se nám podařilo A tým vhodně doplnit a díky tomu jsme těsně před sezónou přehodnotili cíle B týmu a dali si za úkol jednoznačně boj o postup do okresního přeboru. U A týmu jsme určitě chtěli hrát v horní polovině tabulky. To že je náš tým na druhém místě je hodně příjemné a popravdě si to dost užíváme navíc v tak vyrovnané soutěži jaká letošní I.A třída je.
Podrobnější hodnocení obou trenérů zveřejníme hned jak ho trenéři vypracují.

V zimní přestávce bychom chtěli aby se do přípravy zapojili všichni naši stávající hráči a hlavně ty které máme na hostování po klubech od I.B až po IV třídu (cca 13 hráčů od dorostenců počínaje). Podle tréninkové účasti a zájmu v této zimní přípravě uvidíme kdo  chce v tomto klubu opravdu působit,protože některé hráče jsme byli nuceni po krátké letní přípravě uvolnit na hostování z důvodu velmi širokého kádru A a B týmu. Umožnili jsme jim tak pravidelně nastupovat v jiných klubech. V zimní přípravě bude daleko delší čas všechny hráče prověřit a otestovat. Z tohoto důvodu jsme zajistili pro oba týmy zápasy na umělé trávě v Jevišovicích. Od nového ročníku 2009/2010 totiž uvažujeme o založení C mužstva, ale jak říkám vše se bude odvíjet od této zimní přípravy. U tohoto C týmu chceme aby v něm v prvé řadě působili bývalí hráči kteří pro tento klub v minulosti hodně udělali,někteří pořád ještě dělají a umožnit jim tak si zahrát na krásném hřišti v našem areálu. V druhé řadě ti kteří nedostanou někdy šanci hrát za B tým. V třetí řadě pro naše vycházející dorostence kteří se neprosadí do A nebo B týmu. Vše se však musí ještě dobře organizačně promyslet.

Celkově hodnotíme  podzimní část klubu FK Inzert Expres Znojmo jako úspěšnou a doufám že podobné hodnocení bude následovat i na konci sezóny 2008/2009.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři