logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.Kolo halové ligy V Ivančicích - Dívky

1.Kolo halové ligy V Ivančicích - Dívky

V sobotu 16.11.2019  započaly děvčata z našeho klubu další ročník halové ligy v Ivančicích. Odehrály tři zápasy proti týmům FK ZNOJMO , IVANČICE -ŽLUTÁ , IVANČICE -ORANŽOVÁ.

Sestava, výsledky a hodnocení

 

SESTAVA: Lavingrová - Suchá, Kapaňová, Sáblíková, Čaňková P., Urbánková, Hakerová , Veselá, Marečková, Čechová, Čaňková K., Sklenářová.

FK ZNOJMO DÍVKY :  FK ZNOJMO KLUCI        0:3 

Hned na úvod se děvčata utkaly v souboji s klukama z našeho klubu.Už od začátku bylo jasné že týmové derby bude hodně bojovné. Holky se ze začátku snažily držet s klukama krok. Pak přišly naše chyby v obraně, které kluci trestali  gólem. Holky se jim snažily dlouho odolávat.Několik šancí si holky vytvořily ale gólově nezakončily. Zápas ale holky odbojovaly až do konce.

FK ZNOJMO DÍVKY : IVANČICE -ŽLUTÁ       1:12   Gól: Sklenářová

Ve druhém zápase jsme nastoupili proti silnému týmu domácích z Ivančic.Holky se v tomhle zápase vůbec nesoustředily na hru .V obraně i při rozehrávkách dělaly spousty chyb. Nedostupovaly si hráče a ty se dostávali do šancí a zakončovali gólem. V závěru zápasu jsme přeci jen jednu branku dali a to v podání Terezy Sklenářové. Tento zápas byl tím nejtěžším v tomto kole.

FK ZNOJMO DÍVKY : IVANČICE -ORANŽOVÁ   0:8 

Třetí zápas holky odehrály herně nejlépe celých 8 minut  holky držely stav 0:0. Zápas byl velmi dobře rozehraný a holky se opravdu snažily hrát fotbal. Pak ale přišel zlom a  my začaly opět chybovat v obraně a posílali soupeře do gólových šancí.

V prvním kole se holkám moc nedařilo  po gólové stránce,ale herně  se holky snažily hrát fotbal. Dnes musíme pochválit  Petru Čaňkovou ,která dnes výborně napadala soupeřovu branku.Když vlétla na hřiště,kluky to hodně rozhodilo.Také dnes chválíme naši novou hráčku Elišku Hakerovou ,která s námi hrála poprvé a bylo to pro ni hodně nové.Svůj standart odehrály dnes všechny hráčky. Hala je specifická v tom , že je to rychlá hra a není čas na nějaké zaváhání.

Holky poctivě trénují a chtějí hrát a to nás těší. Máme v týmu heslo že není důležité kolik dáme gólů ,ale jakou hru předvedeme. Věříme že další kole se děvčatům podaří nějaký zápas vyhrát a že ještě předvedou jak umí   "Znojemské holky "hrát.

Děkujeme rodičům za dovoz hráček a za podporu našich děvčat na tribuně.

Trenéři: Kučma , Veselá , zdravotnice  Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři