logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

10.kolo FK Znojmo dívky - Šatov  5:2  (4:1)

10.kolo FK Znojmo dívky - Šatov 5:2 (4:1)

Góly:  Martínková 2, Marečková , Veselá, Čaňková Petra.

Ve čtvrtek 24.10.2019 odehrál dívčí tým své poslední utkání podzimních kol. Zajížděli jsme na půdu do Šatova.

Sestava a hodnocení utkání

 

Lavingrová - Arndt , Suchá , Košická , Kapaňová , Sáblíková , Čaňková P. , Urbánková , Veselá , Marečková , Čechová , Čaňková K. ,Sklenářová , Martínková.

Poslední zápas si holky skvěle užily. Nastoupily s velkým nasazením do hry a předváděly skvělý fotbal. Skóre otevřela  Katka Martínková ,která se dnes trefila hned 2x. Holky si dnešní zápas užívaly plnými doušky a jejich radost ze hry  byla obdivuhodná.Zápas od zápasu se holky herně posouvají směrem vzhůru . Velké šance na gól měla Bára Sáblíková i Tereza Sklenářová , ale  neprosadily se.  Ve 24. minutě se krásnou střelou z dálky trefila Denča Marečková naše střední záložnice ,která odehrává neuvěřitelné souboje  o míč a dnes se i dokázala prosadit gólem. Hned za minutu se před bránu s velkou odvahou a dravostí dostala další záložnice Janča Veselá a vsítila už náš 4 gól. Soupeř stihl vsítit jednu branku po rohovém kopu ,kdy si gólmanka na míč sáhla , ale ten změnil směr do brány.  Poločas skončil 4:1. Do druhého poločasu jsme vstoupily se stejným nasazením. Diváci se měli na co dívat a podpora z tribuny hnala naše svěřenkyně dál.Soupeř začal více bránit než útočit a tak už moc gólů nepadlo. Poslední gól vstřelila Petra Čaňková. Soupeř po odpískaném faulu kopal penaltu ,kterou proměnil.

 Dnes chválíme celý tým  za perfektně odehraný zápas  a  za přístup děvčat k zápasu. Dnes ale vyzvedneme naši Gólmanku Julču Lavingrovou , která dnes skvěle zachytal  a rozehrávala. Z hráček musíme vyzvednou naši nejmladší a nejmenší hráčku Kačenku Čechovou ,která ač je ročník 2009  odehraje na každém postu s velkým přehledem a lehkostí.

Poděkovat musíme naší zdravotničce  Lidušce za ošetřování drobných poranění děvčat .

Velký dík patří našim rodičům a fanouškům v jednou,bez vás by to nešlo.Děkujeme za dovoz děvčat na všechny zápasy a za vaši podporu a spolupráci.

Trenéři : Kučma , Veselá , Lavingr , zdravotnice Ludmila Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři