logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

 1.kolo ZHL Tuháčkova – starší přípravka dívky

1.kolo ZHL Tuháčkova – starší přípravka dívky

 

V sobotu 16.11.2019 jsme odehráli první kolo zimní halové ligy na ZŠ Tuháčkova v Brně.

Sestava,výsledky a hodnocení

 

Nemešová, Rolníková - Arndt,  Košická, Hanzelová, Hesová, Kučerová, Doválelová, Horáková, Šmerdová, Poláková, Piscová

1.zápas

Řečkovice modrá  - FK Znojmo oranžová 3:1   (gól: Doválelová 1x)

V prvním zápase na turnaji se holky utkaly s týmem Řečkovice modrá a statečně se seznamovaly pro ně s novým prostředím haly na ZŠ Tuháčkova. V dnešních zápasech nastoupily holky v bráně s Verčou Nemešovou a debutantkou na brankářském postu Klárou Rolníkovou. Nutno podotknout, že se obě předvedly ve velmi dobrém světle, když dokázaly zlikvidovat spoustu šancí soupeřů ve všech sobotních zápasech. Hráčky v poli předvedly dobrý výkon a nenechávaly klukům klid na potřebnou rozehru. Jediný gól vstřelila dobře střelecky naladěná Terka Doválelová.  Holky se dál i  dokázaly  dostat do šancí, ale neměly potřebné štěstí ke vstřelení dalších gólů. Zápas tak skončil pro holky prohrou, za kterou se s ohledem na vynaložené úsilí ve hře nemusí  vůbec stydět.

2.zápas 

FK Znojmo oranžová - Březník 2:2   (góly: Košická 1x, Kučerová 1x)

Druhý zápas proti Březníku začaly holky velice aktivně a nastěhovaly se před soupeřovu bránu a předváděly vynikající fotbal. Z ojedinělé šance jsme však inkasovali gól a rázem jsme museli dotahovat my. Holky obdržený gól patřičně nabudil a spustily na palubovce ofenzivní smršť. Vyrovnávací gól vstřelila Kája Košická. Následovalo velké množství neproměněných šancí z naší strany, kdy hlavně Terka Doválelová a Zuzka Kučerová ostřelovaly soupeřovu bránu jako u Verdunu. Zuzce Kučerové se ale podařilo střeleckou smůlu protrhnout a vstřelila gól na 2:1! Po vstřeleném gólu jsme mohli přidat i další, ale v tu chvíli již měly holky střelecký prach vystřílen. Naopak jsme chvíli před koncem zápasu obdrželi vyrovnácí gól Březníku a tak se zápas skončil nerozhodně 2:2.

3.zápas

FK Znojmo oranžová - Drásov 0:2

V posledním sobotním zápase předvedly holky obětavou a fyzicky namáhavou hru a byly soupeři vyrovnaným soupeřem. Tomu jsme dovolili vstřelit dvě branky, když nám nebylo přáno vstřelit ani jedinou. Šance na vstřelení gólů jsme měli. Střely Terky Doválelové a Zuzky Kučerové byly gólové, ale soupeřův brankář se vytasil s neskutečnými zákroky a obě zlikvidoval. A tak už se výsledek v posledním sobotním zápase nezměnil.

Sobotní první turnaj ukázal, že hra zde je velmi rychlá. Holky se jí však dokázaly přizpůsobit a všechny odevzdaly dobrý výkon. Pochválit tak musíme celý tým, který turnaj odehrál.

Poděkování patří rodičům za odvoz děvčat na turnaj a za jejich fandění na zápasech!!!

Trenéři FK Kamil Lavingr a Jan Šmerda

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři