logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8. kolo - Mramotice - FK Znojmo C 9:3 (4:0)

Góly: Holzbauer, Kostík (PK), Gavelčík

Sestava: Tretera David - Duhajský František [K], Doválel Aleš, Truhlář Radek, Pěnkava Tomáš, Svoboda Jan, Dočekal Dalibor, Kalina Lukáš, Kostík Michal, Gavelčík Lukáš, Salava Jiří.

Náhradníci - Benda Martin, Holzbauer Václav, Pitour Karel, Stýblo Petr.

I když jsme dnes neměli nejhorší sestavu, náš soupeř nás předčil především našimi vlastními chybami. Zhruba ve 20 minutě se zranil Honza Svoboda, jehož hlavičkový střet skončil lehkým otřesem mozku (snad...). Za stavu 2:0 pro soupeře nám nebyl uznán gól pro údajný ofsajd, což rozpoutalo následnou tvrdší až zákeřnou hru od některých jedinců našeho soupeře a naše ostré nadávky ve směru k domácímu pomeznímu. Vypadalo to ze strany našeho soupeře chvílemi tak, že se bude po vyhraném zápase postupovat minimálně do ligy. Po skončeném prvním poločase málem došlo u kabin k inzultaci od místního fanouška. Ten si však všiml přicházejícího Stýbla a tak odešel na další pivo.

Ve druhé půli naše hra nebyla o moc lepší. Soupeř nás stále dobře napadal a my opět dělali chyby. I tak se nám však podařilo nakonec alespoň vstřelit 3 góly a tak utkání skončilo vysokou prohrou 9:3.

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři