logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Semifinálové kolo halové ligy mladších žáků-dívky v Ivančicích

Semifinálové kolo halové ligy mladších žáků-dívky v Ivančicích

V neděli 1.3.2020 se konalo předposlední kolo halové ligy mladších žáků.Děvčata se dnes postupně utkala s týmy STARÝ LÍSKOVEC, IVANČICE ORANŽOVÁ, ČAFC ŽIDENICE U12.

Sestava, výsledky a hodnocení

 

Lavingrová - Veselá, Čechová , Suchá , Sáblíková , Kapaňová , Košická , Šišláková , Arndt.

FK ZNOJMO DÍVKY : STARÝ LÍSKOVEC       4:1     Góly: Šišláková 2 , Sáblíková , Suchá

První zápas zvládli holky na výbornou.Hrálo se převážně na  polovině soupeře a děvčata předváděli skvělý fotbal. V bráně nás dnes skvělými zákroky podržela naše gólmanka Julča. Holky si zápas užívaly a bylo na co se dívat.V obraně se dnes hodně dařilo Isabele Arndt , která byla vždy na své pozici a skvěle ji doplňovala Kája Košická. Krásnou střelou se z obrany prosadila Bára Sáblíková. Další góly byly vždy po pěkných kombinacích.

FK ZNOJMO DÍVKY : IVANČICE  ORANŽOVÁ     0:2

Druhý zápas holky také odmakaly. Zápas byl po dlouho dobu velmi vyrovnaný a někdy holky soupeřům pěkně zatápěly. Bohužel tentokrát nám zakončení do brány vůbec nevycházelo. Janča Veselá nastřelila břevno kdy míč skončil na brankové čáře,ale gól  nám uznán nebyl. Holky to trošku rozhodilo ale  bojovaly jako lvice dál. Soupeř ze svých útoků branky  dvakrát proměnil. I tak se děvčata nemusí za svoji hru stydět ,jejich hra je vždy plná překvapení a nasazení.

Opět je nutné pochválit naši gólmanku , která dnes  byla naším pátým hráčem v poli.

FK ZNOJMO DÍVKY : ČAFC ŽIDENICE U12      2 : 2   Góly:  Veselá , soupeř( vlastní)

Do třetího zápasu šly holky také naplno . Dnes nevynechaly jediný souboj . Inkasovaly jsme první gól po chybě v obraně ,ale to děvčata  vůbec neporazilo.Velký poprask před bránou způsobil po nastřeleném míči Báry Sáblíkové odraz od vlastního hráče a stav byl 1:1. Poté  sehrály děvčata kvalitní a hodně dobrý fotbal.  V jedné chvíli se soupeř utrhl a my opět inkasovali gól. Naše hráčky se ale nevzdaly a po krásné nahrávce od Isabely Arndt šla do gólové šance Jana Veselá a s přehledem zakončila a srovnala stav na 2:2. Do konce se stav již nezměnil.

Dnes hráčky předvedly  že i ony umí hrát pod tlakem . Odehrály tři skvělé zápasy . Dnes musíme pochválit celý tým včetně naší gólmanky. Holky byly dnes rovnocennými soupeři chlapeckým týmům  a pro diváky o byla pěkná podívaná.

Děkujeme rodičům našim věrným fanouškům za jejich podporu a dovoz hráček na turnaj.

Trenéři: Kučma , Veselá , zdravotnice Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři