logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Čtvrtfinále halové ligy mladších žáků v Ivančicích - dívky

V neděli 16.2.2020 se odehrála čtvrtfinálová kola halové ligy mladších žáků v Ivančicích. Děvčata byla nalosována do skupiny A kde se postupně utkaly s týmy Moravský Krumlov , Ivančice -červená , Ivančice -žlutá. Tahle skupina byla hodně těžká ,což jsme věděli od začátku.

Nominace: Lavingrová- Veselá , Kučerová , Sáblíková , Čaňková K. ,Čaňková P. , Piscová ,Urbánková , Kapaňová , Dvořáková , Košická.

FK ZNOJMO DÍVKY : MORAVSKÝ KRUMLOV 1 : 8 Gól: Veselá

Do prvního zápasu holky nevstoupily vůbec dobře. Hned v úvodu prvních minut si nechali dát rychlé góly. Dnes nás zklamal výkon děvčat na které jsme spoléhaly. Obrana byla nesoustředěná a nedůrazná. Jediný gól dala po individuální akci Jana Veselá. Dnes jsme měli v sestavě náhradní hráčky ,protože část jich odjela na hory v důsledku jarních prázdnin , a tak jsme museli doplnit sestavu náhradnicemi. Naopak stálice týmu mladších žákyň dnes výkonnostně propadaly.

FK ZNOJMO DÍVKY : IVANČICE - ČERVENÁ 1: 6 Gól: Veselá

Druhý zápas holky začaly o něco lépe . Tentokrát jsme vsítily první gól my a to v podání naší nejlepší střelkyně Janči Veselé .Bohužel toto tempo nevydrželo dlouho. Opět se začalo chybovat v obraně a my dostávaly laciné góly. Tentokrát se chyby objevovaly i ve výhozech od gólmanky na obsazené hráčky ,kdy se jí míč vrátil zpět střelou do brány. Ač byl soupeř o hlavu menší ,holky se vůbec nesoustředily na hru a nedostupovaly hráče. V tomto zápase se holky hodně natrápily ,někdy i úplně zbytečně.

FK ZNOJMO DÍVKY : IVANČICE -ŽLUTÁ 0:12

Třetí zápas byl tím nejtěžším v tomto kole . Soupeři z Ivančic byly velmi kvalitní a hlavně důslední v soubojích.

Holky si nedokázaly dát přesnou přihrávku a neustále nechávaly hráče za sebou .Ti je svojí rychlostí vždy přehrály.

Ač děvčata bojovala až do konce, na tohohle soupeře herně nestačily.

Dnes se nám tohle kolo nevydařilo. Bohužel naše chyby nás dnes provázely po celé kolo, jak v bráně , tak v útoku i obraně.

Mrzí nás dnes nesoustředěnost a nedůraz hráček na které jsme spoléhaly , naopak nás dnes mile překvapila bojovnost Káji Košické , a Zuzky Kučerové . Dnes si halovou ligu vyzkoušely i dvě nové hráčky Lucie Piscová a Denča Dvořáková pro které to bylo dost vysoké tempo. Dnes výborně odehrála Jana Veselá jak v útočném pásmu , tak se i vracela na pomoc do obrany a odehrála nejvíce osobních soubojů. Přístup některých hráček ke hře dnes nebyl podle našich představ, ač jsme děvčata na jejich chyby před zápasy upozorňovaly, k srdci si je dnes nevzaly.

Do dalšího kola se snad sejdeme v obvyklé sestavě a budeme se snažit odehrát semifinálové kolo co nejlépe a zabojovat v posledních dvou kolech o co nejlepší umístění.

Rodičům děkujeme za dovoz hráček a za jejich podporu.

Trenéři Kučma , Veselá ,zdravotnice Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři