logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8. kolo Medlánky - FK Znojmo St.žáci 1:2 (1:2)

Gól – Veselý, Lichevník,

V sobotu 28.9. jsme zavítali do Medlánek na vedoucí tým tabulky.

Sestava a hodnocení utkání

 

Rybníček (9) – Dvořák (9),, Procházka (9), Mareček (9), Dyml (8), -, Lichevník (9), Krontorád Marek (9), Veselý (9), Vystrčil (9) -, Krontorád Martin (9), Tejkal (8),

Střídání –  Štancl (8), Balada (8), Rolník (8), Adamička (8)

Hodnocení výkonu

1 – katastrofální, 2- podprůměrný, 3- průměrný, 4 - nadprůměrný, 5 - uspokojivý,  6 –dobrý, 7 velmi dobrý, 8 - výborný, 9- vynikající, 10- exeletní mimořádný,

Hodnocení utkání

V 8. kole jsme zajížděli na první celek tabulky, který prozatím nepoznal hořkost porážky a inkasoval pouze dvě branky. Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a bylo nás plné hřiště. Ve 3 minutě po autovém vhazování propadl míč k Martinovi Veselému, který vnikl do vápna a chladnokrevně nás poslal do vedení. Tento gól nás ještě více nakopl. Naopak domácí hráče zaskočil. Náš tým měl nadále územní převahu a hra se odehrávala převážně na půlce domácího týmu. Kluci si vytvářili tlak a měli jsme několik dobrých příležitostí, ale chyběla lepší finální část. V 17 minutě krásnou přihrávkou našel Martin Krontorád  Táďu Lichevníka a ten pohotovou střelou podél gólmana poslal náš tým do dvoubrankového vedení. Domácí se nadále snažili, ale naši hráči směrem do defenzívy pracovali velmi spolehlivě. Ve 20 minutě se však domácím podařilo snížit. Kdy střelu z 20 metrů nešťastně tečoval jeden z našich obránců do proti pohybu Víti Rybníčka a ten bohužel nemohl zareagovat 1:2. Přesto jsme první poločas dohráli aktivně nadále na půlce soupeře.

Druhý poločas začali domácí aktivněji a zatlačili nás na naší půlku. Kluci však velmi dobře bránili. V této fázi zápasu se nám nedařilo podržet míč na půlce soupeře a domácí tím získávali územní převahu. Kluci fantasticky bojovali a vydali se ze všech sil pro tři body.

Dnes musíme všechny kluky opět pochválit za enormní nasazení a koncentrovanost a obětavost. První poločas jsme sehráli opravdu velmi dobře a byl to určitě nejlépe odehraný poločas této sezóny. Soupeře jsme nepouštěli vůbec do šancí a sami si vytvářeli tlak a gólové příležitosti. Byli jsme důrazní v osobních soubojích a aktivní na míči. Druhý poločas jsme se nechali zatlačit na naší půlce, ale obětavostí a enormní bojovností jsme utkání dovedli do vítězného konce. Domácí měli několik rohů a dva nebezpečné závary se kterými si však naše obrana poradila. Po závěrečném hvizdu jsme si tak mohli vychutnat krásné pocity z vítězství na hřišti prvního týmu.

Navíc kromě vítězství jsme spokojeni, že v konfrontaci posledních dvou kol kdy, jsme se utkali s nejlepšími týmy soutěže jsme určitě obstáli.

Trenéři

Milan Samek a Petr Štancl,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři