logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

7.kolo FK Znojmo St.žáci – Start Brno 0:2 (0:1)

Sestava a hodnocení utkání

 

Rybníček (6) – Dvořák (6),, Procházka (6), Mareček (6), Dyml (6), -, Lichevník (6), Krontorád Marek (6), Veselý (7), Škubal (6) -, Krontorád Martin (6), Tejkal (6),

Střídání – Baran (6),Vystrčil (6), Štancl (6), Balada (6), Rolník (6), Adamička (6)

Hodnocení výkonu

1 – katastrofální, 2- podprůměrný, 3- průměrný, 4 - nadprůměrný, 5 - uspokojivý,  6 –dobrý, 7 velmi dobrý, 8 - výborný, 9- vynikající, 10- exeletní mimořádný,

Hodnocení utkání

V tomto kole jsme přivítali zatím neporažený a sebevědomí tým Startu Brno. Hned v úvodu utkání jsme soupeře zaskočili aktivní hrou a vytvořili si tlak a několik závarů před soupeřovou brankou. Asi největší šanci dát gól měl na kopačce Ivo Tejkal, ale v dobré pozici minul. Hosté tento tlak přežili bez inkasované branky a následně se z rohového kopu se ujali šťastně vedení 0:1. Po inkasované brance byla na našich hráčích znát nervozita. Hra byla plná osobních soubojů a hrálo se převážně ve středu pole bez vážnějších šancí na obou stranách. Měli jsme několik střel ze střední vzdálenosti, ale s těmi si hostující gólman poradil. Největší šanci na vyrovnání byla střela Martina Dvořáka která bohužel skončila na břevně.

Druhá půle pokračovala ve stejném tempu. Hra plná osobních soubojů a boj o každý metr hřiště. Hosté se snažili více držet míč na svých kopačkách abylo vidět že mají ve svém středu technické hráče. My naopak hráli rychle do ofenzívy, ale hostující obránci byli důrazní a měli výškovou a váhovou převahu nad našimi hráči a bylo těžké se prosadit. Asi rozhodující momentem celého zápasu bylo naše vyrovnání Táďou Lichevníkem který dorazil střelu kterou brankář vyrazil na břevno. Radost nám zkazil hostující trenér který nepochopitelně zamával ofsajd a branka tudíž nebyla uznána. Všichni jsme byli hodně zklamaní. Přesto se kluci snažili o vyrovnání, ovšem hosté přidali v závěru druhou branku.

Dnes musíme všechny kluky pochválit za enormní nasazení a bojovnost po celé utkání. Ovšem fotbal se hraje na góly a ty bohužel vsítil soupeř a proto zvítězil. Na našich hráčích byl vidět možná zbytečný respekt ze soupeře, který se promítal do naší hry. Pozorovali jsme kdo se s touto skutečností že hrají zatím neporažené týmy poradil lépe a kdo hůře. Za nasazení a bojovnost klukům děkujeme. Je smutné, že nám nebyla uznána regulérní branka hostujícím trenérem, ale bohužel i takový je fotbal. Přiští kolo zajíždíme na vedoucí tým tabulky do Medlánek, kde se pokusíme získat ztracené body zpět. Navíc se těšíme na konfrontaci s dalším silným mužstvem.

Trenéři

Milan Samek a Petr Štancl,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři