logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Mladší přípravka na finálovém turnaji Lokomotivy Brno

V neděli 29.3. se žlutý tým mladší přípravky probojoval do finálového turnaje Lokomotivy Brno. Základní skupina se odehrála v hale. Finále se po dohodě všech klubů odehrálo na trávě. Zde se probojovalo deset nejlepších týmů, které byli rozděleni do dvou skupin po pěti a první dva postoupili do semifinále. Ve skupině jsme se potkali s týmy Bohunic, ČAFC 2011,Sparty Brno a Vyškova B. Náš tým skončil na pátém místě, kdy dokonce pošilhával po postupu do semifinále. Nejlepším hráčem celého turnaje byl vyhlášen Matyáš Bernát.

Sestava výsledky a hodnocení turnaje

Sestava

Matyáš Bernát- Lukáš Kaidl, Petr Nguyen, Matyáš Bernát, Jan Vystrčil, David Balada, Filip Prycl, Vojta Vizingr,

Zápasy ve skupině

IE Znojmo – Bohunice 5-2   Gól - Bernát 3x, Vystrčil, Prycl,

V prvním utkání jsme se velmi rychle ujali vedení (2 minuta 2-0) a až do konce zápasu jsme měli utkání pod kontrolou a zaslouženě zvítězili.

IE Znojmo – ČAFC 2011   3-1 Gól – Bernát 3x,

Druhé utkání nám také povedlo a dokázali jsme ho dovést do vítězného konce. Výborný výkon předvedl brankář Matyáš Bernát.

IE Znojmo - Sparta Brno 0-4

Ve třetím utkání náš čekala velmi silná Sparta. S tou jsme drželi, více než polovinu zápasu bezbrankovou remízu a to opět díky Matyášovi v brance, ale nakonec soupeř prokázal svoje kvality a zaslouženě zvítězil. Kluci v utkání ovšem neskutečně bojovali.

IE Znojmo – Vyškov B 1-2   Gól- Bernát,

V posledním utkání skupiny šlo o to, kdo zvítězí, probojuje se do semifinále. Byl to velmi vyrovnaný a bojovný zápas, ve kterém se nakonec štěstí přiklonilo na stranu Vyškova.

O 5 a 6 místo

IE Znojmo – Šlapanice 5-3 Gól – Bernát 4x, Vizingr,

V posledním utkání turnaje jsme vedli v polovině zápasu už 3-0 ovšem soupeř během dvou minut srovnal, nakonec jsme však utkání dovedli do zaslouženého vítězného konce. finle loko ml. ppravka

Vítězem turnaje se stal celek Vyškova A , 2 místo Sparta Brno, 3 místo Vyškov B,

Hodnocení turnaje Milan Samek

Kluci dnes odehráli výborný turnaj. Ve velké konkurenci se určitě neztratili a předvedli výborné výkony. Z pěti zápasů jsme 3x zvítězili. Takže určitě spokojenost. Rozdílovým hráčem byl určitě Matyáš Bernát, který táhl náš tým a v každém zápase se výrazně střelecky prosazoval. V brance nás držel výbornými zákroky Matyáš Štancl. Skvěle zahráli i Petr Nguyen a Vojta Vizingr. Pochvalu však zaslouží celý tým za to, jak v turnaji příkladně bojoval a hrál s maximálním nasazením. Konečné páté místo je bezesporu úspěchem. Navíc nás těší i fakt že jsme měli v týmu více, jak polovinu hráčů ročníku 2007 kteří mohou v tomto turnaji hrát i příští rok.

Jinak děkujeme rodičům za podporu po celou dobu turnaje.Maty Bernt

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři