logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4.kolo zimní halové ligy minipřípravky

V neděli 15.2.2015 se nejmenší hráči našeho klubu zúčastnili již 4. a zároveň posledního základního kola zimní halové ligy minipřípravek ročníků 2008 a 2009 pořádanou oddílem Lokomotivy Brno. Po třech kolech jsme se nacházeli na 9.příčce ze 14 klubů, přičemž do březnového finálového turnaje postupuje prvních 10 týmů.

Sestava a výsledky

Lukáš Kaidl (G) - Ondřej Štacha, Janička Veselá, Samuel Kocáb, Matyáš Ludvík, David Železný, David Láník, Natálka Železná, Tobiáš Kaidl.

Trenéři: Leoš Ludvík, Luboš Kaidl

IE ZNOJMO - SOBĚŠICE         2:1               Góly : Veselá Janička, Láník David

Až ve 4.kole se nám podařilo se zcela soustředit na již první zápas a po vyrovnaném utkání se nám podařilo zvítězit nad sousedem v tabulce nejtěsnějším výsledkem.

IE ZNOJMO - LOKO BRNO      1:2               Gól : Železný David

Do druhého zápasu jsme vstupovali proti domácímu týmu, který měl ve svém týmu i několik dívek, které ale bohužel byly ročník 2006 a svojí výškou i fyzickou silou nás porazili. K remíze nám chyběl opravdu kousek, neboť samostatný únik Davídka Železného utnul rozhodčí 5m před bránou hvizdem a ukončením zápasu.

IE ZNOJMO - POZOŘICE        5:1               Góly : Železný David 3, Železná Natálka 2

Závěrečné utkání jsme odehráli velmi dobře. Střelecky opět nezklamal David Železný, který se prosadil třemi góly. Na začátku utkání jsme se dostali do dvougólového vedení. Hru jsme nadále kontrolovali a ještě přidali několik branek.

Na závěr chci moc poděkovat všem hráčům a poblahopřát jim k postupu do březnového finálové kola, které určí konečné pořadí celé zimní halové ligy minipřípravky.

Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři