logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo zimní halové ligy Minipřípravky

V neděli 18.1.2015 zajížděla naše minipřípravka ročník 2008 a 2009 již ke 3. kolu zimní halové ligy pořádanou oddílem Lokomotivy Brno. Po minulém kole, které se nám výsledkově nepodařilo jsme tentokrát chtěli odehrát lepší zápasy než tomu bylo minulý týden. Tentokrát jsme před sebou měli opět tři soupeře a to Ivančice, Chrlice a Slatinu.Loko 3kolo

Sestava a výsledky

Lukáš Kaidl (G) - Jakub Jordán, Janička Veselá, David Kabourek, Matyáš Ludvík, David Železný, David Láník, Deniska Marečková, Jakub Mareček

Trenér: Leoš Ludvík

IE ZNOJMO - IVANČICE   0:1

Ach ty naše první zápasy. Bylo to vyrovnané utkání, ale bohužel se soupeř naší chybou v polovině utkání dostal do vedení a to udržel až do konce. I přesto, že jsme se ke konci utkání dostávali častěji před soupeřovu bránu, nepodařilo se nám srovnat. 

IE ZNOJMO - CHRLICE    3:0               Góly : Veselá Janička 2, Železný David

Před druhým utkáním jsme si v kabině všichni společně sedli a řekli si, že musíme hrát jinak než doposud a pokusit se urvat vítězství. Samotný zápas jsme odehráli velmi dobře. Soupeře jsme téměř nepouštěli k naší bráně a dobrým pohybem a rozestavením jsme byli většinu času v držení míče.

IE ZNOJMO - SLATINA    3:0                Góly : Jordán Jakub, Kabourek David, Železný David

V posledním utkání jsme navázali na výkon z předešlého zápasu. Góly se nám podařilo vstřelit jak ze hry, tak ze standartní situace. Předvedli jsme velmi dobrý výkon. Na všech byla vidět obrovská chuť, nasazení a touha opět zvítězit. Střelecky se prosadili i obránci Jakub Jordán a David Kabourek. Střelecky opět nezklamal i David Železný, který je naším nejlepším střelcem na turnaji.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem hráčům za jejich přístup, kdy se nám dařilo plnit všechno co jsme si společně řekli a dělali jsme radost i rodičům, kteří nás celý turnaj podporovali, za což jim také patří poděkování.

Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři