logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo zimní halové ligy Starší přípravky

V sobotu 29.11.zahájila naše starší přípravka zimní halovou ligu v Brně pořádanou Lokomotivou Brno. Zde se postupně utkání s dalšími 18-ti týmy z Brna a okolí. Vstup do turnaje nám vyšel na výbornou. V prvním kole jsme odehráli 4 utkání a ve všech jsme dokázali zvítězit.

Sestava výsledky a hodnocení turnaje

Brankáři- Ondra Rytíř, Martin Prycl, -   obrana- Patrik Poláček, Veronika Duhajská, Martin Dvořák, David Šereda,   útok – Martin Veselý, David Balada, Tomáš Kopr, Lukáš Janda,

Suplující trenéři - Robin Kopr, David Balada, Martin Prycl,

1 zápas

IE Znojmo – Medlánky B    1-0    Gól – Kopr,

Náš klasický první zápas. Jednou nohou všichni ještě v posteli. Bylo nutné si zvyknout na jiná pravidla a pomalý odskok míče. Dvě minuty před koncem nechali trenéři na hřišti zkušenější hráče a to se nakonec vyplatilo. Tomáš Kopr rozhodl o vítězství.

2. zápas

IE Znojmo – Blansko    5-1      Gól – Veselý 4x, Kopr,

Ve druhém vystoupení jsme měli zápas od začátku pod kontrolou dobře kombinovali a v pohodě dovedli k vítězství. Střelecky se prosazoval hlavně Martin Veselý.

3. zápas

IE Znojmo – ČAFC 2011 3-2     Gól – Poláček 2x, Veselý,

Nejtěžší zápas dne proti kvalitnímu soupeři, který dobře zapojoval gólmana jako dalšího hráče k přečíslování. Kluci vynikajícím a bojovným výkonem tento zápas zvládli perfektně. V utkání se 2x prosadil náš sváteční střelec Patrik Poláček a skvěle zachytal v brance Martin Prycl. Trenéři v kabině museli s nadsázkou konstatovat ,, mrzí nás to, ale v tomto zápase Vám není co vytknout,, .

4. zápas

IE Znojmo - START Brno 4-0 Gól – Veselý 2x, Balada, Poláček,

V posledním vystoupení jsme hráli opět výborně a navázali na předešlá utkání. Bylo nás plné hřiště. Výborně jsme kombinovali. Hlavně druhá branka po ose Rytíř, Poláček,Duhajská, Veselý, Balada byla parádní. Akci ocenila potleskem nejenom celá hala, ale i soupeř. Zápas jsme dohrávali s velkou chutí.

Hodnocení turnaje

Všichni naši hráči dnes předvedli, že fotbal opravdu umějí. Hráli s chutí nasazením bojovností a zápalem což se projevilo i na výsledcích. Turnaj si určitě užili nejen oni, ale i všichni rodiče.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři