logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

12.kolo Višňové - IE Znojmo starší žáci 1-2 (1-0)

Góly – Balík, Pigal,

Skvělého úspěchu dosáhli tento víkend naši starší žáci, kteří dokázali zvítězit na hřišti vedoucího týmu OP. Jako první tým v soutěži je dokázali porazit a navíc na jejich hřišti. Gratulujeme!!!!!!!

Sestava a hodnocení utkání

Válek - Veselý, Pigal, Hega, Servit E., Havliš, Synek, Balík, Železný, Procházka, Stašková, Servit Š., Spurný, Vopravil, Wrana, Hřib, Janák.

Proti vedoucímu týmu tabulky,který ještě v této sezoně neprohrál jsme moc dobře nezačaly.Měli jsme až moc velký respekt a strach ze soupeře.Domácí byli v prvním poločase jasně lepším týmem.Naštěstí pro nás skóre po poločase bylo jen 0:1 .Po přestávce jsme nastoupili jako úplně vyměněné mužstvo.Vyrovnali jsme se domácím,zejména v pohybu a v důrazu a tím jsme si vytvořili hodně šancí.Zápas jsme otočili dvěma góly o které se postarali Marek Balík a Tomáš Pigal. Za bojovnost a výkon zejména v druhém poločasu patří mužstvu obrovský dík. Myslíme si s trenérem Klaškem,že to byl náš nejlepší zápas, který jsme zatím tuto sezonu odehráli. Je to pro nás velký úspěch porazit tak silného soupeře a doufáme, že tato výhra bude motivací do dalších zápasu. Dnes nebudeme nikoho chválit,protože pochvalu zaslouží všichni hráči co tady dnes byli.Byl to vynikající kolektivní výkon.Šlo vidět i na klukách ze střídačky kteří hráli méně než jindy,že žili z mužstvem,fandili a byli součástí dnešního vítězství.Je vidět,že mužstvo táhne za jeden provaz a že jsou dobrá parta.
Doufáme že v tom budou i na dále pokračovat.

Trenéři:Milan Železný a Petr Klaška

Program tohoto týdne:
Středa-trenink-zápas Jevišovice (Holky).Sraz 16:00
Pátek trenink také sraz v 16:00

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři