logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4.kolo Vlasatice - IE Znojmo starší žáci 5-1 (3-0)

Gól – Balík,

Sestava a hodnocení utkání

Synek –Servít E., Hega, Veselý, raška, Železný, Havliš, Procházka, Balík, Stašková, Soukup, V8lek, Hřib, Zímola, Vopravil,

Řekl po utkání trenér Milan Železný

Soupeři gratuluji k vítězství a troufám si říct, že pokud by tento tým nastoupil v kategorii dorostu určitě by se zde prosadili. Od začátku zápasu jsme byli horším týmem. V první půli měli kluci ze soupeře přílišný respekt a byli jsme pod velkým tlakem. 3-0 po první půli bylo ještě dobré na to co jsme předvedli.

Do druhého poločasu jsme nastoupili jako vyměnění. Soupeři jsme se dokázali herně vyrovnat. Dali jsme dokonce gól na 3-1 a vytvořili si další šance, bohužel jsme je neproměnili a soupeř nás za to potrestal dalšími dvěma góly. Možná to zní divně, ale v poločase jsme říkal, že pokud nedostaneme víc jak 5 gólů tak to bude pro nás úspěch. Takže za druhou půli pochvala celému týmu a ponaučení do dalších zápasů, že musíme hrát od začátku a zdravě se naštvat. Vynikající výkon v brance odvedl Dominik Synek a v obraně Dan Veselý. Ovšem znovu opakuji druhý poločas odbojovali všichni.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři