logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

24. kolo - IE Znojmo C - Konice - 3:0 (2:0)

video v clankuGóly: 6. Pavelka Martin, 18. Dočekal Dalibor, 79. Lattner Jan

Sestava: Kotáb – Duhajský, Klouda ©, Pavelka, Čech Michal – Dočekal, Bulín (46. Poláček), Klaška (23. Pospíchal), Truhlář (69. Lattner) – Kafka (80. Blažíček), Pěnkava (85. Burša).

Před utkáním odevzdal do zdravotnického kufříku „C“ láhev kávového rumu Petr Klouda, příští víkend má narozeniny. Jako dárek dostal pro dnešní utkání kapitánskou pásku. Petře, k narozeninám blahopřejeme. 

Tradiční derby, které je pro oba týmy nejdůležitějším utkáním sezóny. Chtěli jsme soupeři oplatit porážku z podzimu, která však byla kontumační (na hřišti jsme v Konicích zvítězili 4:2).

Úvod utkání se nám vydařil, skóre otevřel tečovanou střelou z 35m Pavelka. Na 2:0 zvýšil a spoluhráče uklidnil Dočekal, který se po rohovém kopu dostal k odraženému míči a z 10m trefil k tyči. Hosté také měli svoje možnosti, dokonce jejich hráči dvakrát postupovali sami na domácího brankáře Kotába. Ten se v prvním případě blýskl skvělým zákrokem, ve druhém případě konický hráč branku přestřelil. Ve 23. minutě musel pro zranění odstoupit Klaška, tím pádem jsme přišli o našeho rozehrávače a náš mozek. Po přestávce nastoupila nová posila „C“ Mgr. Poláček Ondřej, aby se seznámil s herním pojetím mužstva a sehrál se se spoluhráči. Třetí branku vstřelil Lattner, když si v klidu vychutnal hostujícího brankáře. Poté už mohl trenér Samek Jiří vpustit na hřiště Blažíčka a Buršu.

Kabinou zněly po utkání vítězné pokřiky, začala se objevovat plata piv a probíhala degustace zdravotnického kufříku. Tentokrát těch plat bylo opravdu několik. Zapojil se i bývalý spoluhráč Vitomir Kir, který rovně slavil narozeniny. Viťo, blahopřejeme. Dosud nepoznanou atmosféru nasával Drda, který konstatoval, že bude muset ještě více potrénovat, aby stačil vysokému fyzickému nasazení hráčů „C“.

Příští víkend máme volno, ale v kabině padl návrh, že bychom si mohli dát v sobotu čunču. Sraz bude v 17:45.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři