logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3. kolo Olbramkostel - IE Znojmo C 3-2 (2:1)

Branky IE Znojmo: Klaška Petr, Kafka Jan

Sestava IE Znojmo:  Čech – Pavlů, Pavelka, Burša, Duhajský – Truhlář, Dočekal , Klaška ©, Pospíchal – Kafka, Benda Libor    

Z různých důvodů jsme k utkání odjížděli jenom v 11 lidech. Hra v 1. poločase se nám dařila, snažili jsme se o přihrávky po zemi. Po rychlých kombinacích jsme dali dvě branky, další jsme ještě mohli přidat. Domácí vyrovnali na 1:1 po naší chybné rozehrávce v obraně, další možnosti vstřelit branku nevyužili.

Do 2. Poločasu trenér domácích provedl změny v záloze a to se projevila na zlepšené hře domácích. Navíc odstoupil v 55. minutě pro zranění Truhlář, takže jsme utkání opět dohrávali v 10 lidech. Domácím se podařilo srovnat skóre po chybě v naší obraně. Jinak jsme se však bránili i v oslabení dobře. Jenže rozhodčí Peřinka nepochopitelně nastavil 7 minut, v té poslední jsme dostali branku. Okamžitě poté byl zápas ukončen.

Co k tomu napsat??

Poděkování všem, kteří dnes hráli a bojovali. A zamyšlení nad tím, co dál s „C“. Ještě nedávno se nás na utkání scházelo tolik, že jsme řešili otázky, kdo bude v základu, kdo bude na lavičce náhradníků a kdo se nebude vůbec převlékat k utkání. A nyní jsme rádii, když se nás sejde 11.

Je mi z toho smutno...

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři