logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

17. kolo - Suchohrdly B - IE Znojmo C - 0:1 (0:0)

Gól: 50. Burša Vlastimil

Sestava IE Znojmo „C“:

Mucha – Benda ©, Burša, Korselt (46. Čech Michal), Pavlů (46. Kafka Jan) – Duhajský, Klaška, Bulín (84. Doválel), Pospíchal (68. Blažíček) – Dočekal, Dohnal (58. Lattner)

Trenér:  Samek Jiří

Asistent:  Doubek Jan

Lékař: MUDr. Doubková Eva

Pomezní:  Nečada Michal  (děkujeme)

Fans klub:  Papai Filip s rodinou

K utkání jsme jeli oslabeni o Pěnu a Truhlika, ale poprvé se zapojil Dalda, výraznou posilou byl Rohák. Úvod zápasu jsme se snažili hrát kombinačně, soupeř moc nehrozil a tak to vypadalo, že zápas budeme mít pod kontrolou. Jenže domácí hráči zlepšili svůj výkon a začali si vytvářet šance. Díky výbornému Muškovi a zákrokům Teofila jsme do šatny odcházeli bez obdržené branky. Jedinou naši tutovku trestuhodně zahodil Kempa, po chybě v domácí obraně šel sám na brankáře, ale namísto kličky zvolil střelu, bohužel minul těsně branku. Trenér Sam chtěl tři body, proto o přestávce stáhl dobře hrajícího Lupena a vysíleného Korselta (ten už nemohl pořádně chodit), a posílil ofenzívu. Do útoku nastoupili Kafka a Čech, hráli jsme na tři útočníky. V 50. minutě přišel trestný kop z pravé strany a po nacvičené standartní situaci našel svoji obávanou levačkou Venca Bulín volného Másla, který z voleje tvrdou střelou  nekompromisně prostřelil domácího brankáře. Po vstřelené brance Sam posílil ještě útok, na hřiště přišel Laťas. Hrál výborně, nabízel se spoluhráčům a naběhal toho hodně. Ale domácí nás začali přehrávat, byli jsme pod tlakem. Vytvořili si několik střeleckých příležitostí, zahodili i dvě obrovské šance, když netrefili z malého vápna prázdnou branku. Na závěrečné minuty přišel posílit obranu Rohák a tak jsme nakonec vítězství ubránili. Kabinou se po utkání nesly vítězné pokřiky, nechyběla tradiční vůně slivovice. Ti, kteří váhali se sprchováním, toho litovali, protože byla studená voda.

Ohlasy po utkání:

Samek Jiří:  v  1. poločase jsme měli jedinou šanci, Kempa však nedal. Domácí měli více šancí, podržel nás Mucha a jednou z brankové čáry vykopával Benda. Po naší vstřelené brance nás domácí zatlačili, v 82. minutě zahodili největší šanci, z malého vápna přestřelili prázdnou branku. Vydřené a šťastné vítězství jsem ohrozil špatným střídáním, když jsem Dohnala nahradil Lattnerem. Od té chvíle jsme zápas dohrávali v deseti lidech. Výborným výkonem mě překvapil Michal Čech, který za „C“ nastoupil poprvé po dlouhé době a ukázal, že bude přínosem a posilou. Páteční taktický trénink a vytrvalý nácvik standartních situací přinesl své ovoce, když Máslo po rozehraném signálu proměnil přesný centr Vency Bulína.

Lattner Jan:  nechápu, proč mi dal trenér Sam třízápasové volno, když jsem dnes hrál výborně….

Pavlů Luboslav:  tak Máslo dal po dlouhé době branku a já to neviděl, protože jsem se rochnil ve sprše,

Bulín Věnceslav:  doufám, že za tu svoji přesnou přihrávku na branku dostanu dnes 10 bodů…..

Papai Filip:  ještě teď mě bolí oči z té vstřelené branky……To byla hrůza….  (závist pana Papaie…)

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři