logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8.kolo zimní halové ligy ml. žáku v Ivančicích

8. kolo se odehrálo v neděli 4.3.

Sestava:

Rehberger M.(5)-Rehberger T.(6), Pospíchal (6),Veselý (5),Špaček (5),-Havliš (7),Pěnkava (5),Stašková (5), Škarka (6),

Výsledky

1.Zápas

Rosice - IE Znojmo     5-1

Gól – Pospíchal    

V prvním utkání nás čekal soupeř se kterým jsme se na tomto turnaji utkaly už 2x. V základní skupině jsme remizovali 2-2 a před týdnem jsme vyhráli 3-1. Vstup do třetího vzájemného utkání jsme měli dobrý. Do vedení jsme se dostali po důrazu Pospíchala před brankou 1-0. Ovšem následovalo několik chyb v obraně a soupeř se dostal rázem do vedení 2-1. Postupně nás soupeř důrazem přehrával a nakonec nás porazil poměrně jasně a zaslouženě 5-1.

2.Zápas

Zbrojovka Brno dívky – IE Znojmo  5-2

Gól – Pospíchal, Škárka,    

Druhé utkání s dívkami jsme nezačali dobře a prohráváme 0-1. Naštěstí o pár minut později srovnává Pospíchal nechytatelnou bombou levačkou na 1-1. Děvčata jdou však opět do vedení 1-2. Vyrovnat se podařilo Škárkovi po přihrávce od Pěnkavy 2-2. Po vyrovnávací brance jsme daleko aktivnější a vytváříme si další šance. Stašková se ocitá sama před brankářkou Zbrojovky, ale trefuje pouze její nohy. V další 100% šanci se ocitá dobře hrající mladíček Havliš po ideální přihrávce od Staškové, ale jeho pokus v síti nekončí. Jak se proměňují šance nám ukazuje soupeř 2-3. Následují další chyby a nedůraz v obraně a konečný výsledek je 2-5.  

3.zápas

Medlánky B – IE Znojmo  2-2

Gól – Stašková, Rehberger T.,

V posledním utkání letošního turnaje se utkáváme v přímém souboji o poslední místo. Potřebujeme v utkání získat tři body abychom neskončili poslední v turnaji. Do zápasu vstupujeme aktivně a jdeme do vedení zásluhou Staškové, kterou našel nezištnou přihrávkou Havliš 1-0. Ovšem naše defenzíva je dnes špatná a soupeř srovnává 1-1. Do vedení se dostáváme v polovině zápasu zásluhou obránce Tomáše Rehbergra, který se trefuje navíc poprvé v tomto turnaji 2-1. Soupeři se vzápětí daří opět vyrovnat po chybné přihrávce gólmana Rehbergra, kterého šikovně přehodil hráč Medlánek z poloviny hřiště 2-2. Do konce zápasu se naši snaží vrátit vedení na naší stranu, ale v kombinaci a práci s míčem nám schází potřebný klid a tak utkání končí remízou, která nás nechává na posledním místě v tabulce.

Řekli po utkání Milan Samek trenér

Dnešní turnaj jsme opět nezvládli. Nedá se říct, že by nám chybělo nasazení,ale vše bylo hodně křečovité a kostrbaté. V defenzívě jsme dělali hodně chyb, které soupeř bez milosti trestal a jindy velmi spolehlivý Marek Rehberger v brance dnes neměl svůj den a patřičné štěstí. Kdo mě ovšem velmi mile překvapil, byl přípravkový Pavel Havliš, který hrál s námi na tomto turnaji vůbec poprvé a byl určitě naším nejlepším hráčem. To však nemění nic na tom, že jsme na v turnaji skončili poslední, což nás všechny určitě mrzí.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři