logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8.kolo Višňové - IE Znojmo A mladší žáci 5-5 (4-3)

Góly- Pěnkava 2x, Blažíček 2x, Stašková,

Sestava

Klaška(9),-Rehberger(6),Špaček(5),Veselý(6)-Blažíček(6),Cihlář(4),-Stašková(6),Pěnkava(6),Šouc(5),

Do utkání jsme vstoupili velmi dobře. Ve 4 minutě jsme měli výhodu pokutového kopu za ruku ve vápně. Na jeho exekuci poslal trenér Samek Pěnkavu a ten nezklamal 0-1. O tři minuty později jde do sólového úniku Stašková krásně si pokládá gólmana a s přehledem dává na 0-2. V 10 minutě opět uniká Stašková tentokrát brankář chytá  ale na Blažíčkovu dorážku je už bezmocný 0-3. O pět minut později trestají domácí náš nedůraz v obraně a snižují dvěma góly na 2-3. V dalších minutách exeluje v naší brance Klaška a drží náš tým nad vodou. Třetímu gólu však opět zabránit nedokáže. Do poločasu jsme ještě jednou inkasovali. Tentokrát lehká střela končí v síti pod padajícím tělem našeho gólmana 4-3.

Do druhé půle nevstupujeme moc dobře naše obrana opět chybuje a prohráváme už 5-3. V té chvíli málokdo věřil že jsme schopni s výsledkem něco udělat. Naše hra není v této chvíli dobrá. V posledních 15 minutách se přece jen nadechujeme. Začínáme se tlačit před domácí branku. Na 5-4 se trefuje prudkou střelou pod břevno Pěnkava. To běží 50 minuta zápasu. Do další šance se dostává Stašková ale míč jí odmítá v poslední chvíli poslušnost. V další velké šanci se objevil Šouc po krásném průniku Rehbergra. Na druhé straně čaruje v naší bráně opět skvělý Klaška. Pět minut před koncem zápasu chystá Stašková míč Blažíčkovi a ten bombou pod břevno vyrovnává na 5-5. Domácí chtějí strhnou vítězství na svoji stranu a nechávají okénka v obraně. Nám se však přes pár slibných šancí nedaří dostat do 100% šance a zápas tak končí smírně 5-5.

Řekli po utkání Milan Samek trenér

Dnes jsme měli možnost využít všechny hráče které máme na střídavý start v SC Znojmo. Vstup do zápasu jsme měli vynikající ale v obraně a záloze nám chyběl potřebný důraz v osobních soubojích. V závěru poločasu a na jeho začátku se mi zdálo že nemáme sílu a vypadalo to špatně. V té době nás výborně podržel Klaška který tak jako minulý zápas byl naším nejlepším hráčem. V posleních 20 minutách jsem naopak cítil že se zvedáme a po kontaktním gólu Pěnkavy na 5-4 jsem věřil že neodjedeme s prázdnou. Pokud bychom některé naše slibné akce vyřešili lépe mohli jsme dokonce i vyhrát ale remíza je určitě spravedlivá pro oba týmy. Utkání se muselo divákům líbit hodně gólů a drama až do poslední minuty.  

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři