logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

19.kolo Hatě -IE Znojmo st.žáci 1-3 (0-1)

Gól- Stašková, Chlubna, Zimmer,

sestava :

Rehberger M. 9, Raška V. 9, Kopečný J. 8, Špaček H. 8, Přemysl 8, Zimmer D 8, Chlubna F. 8, Pospíchal M. 8, Bartůněk Z. 9, Havliš P. 10, Stašková A. 9.

Naši hráči se sešli na zápas v 11 lidech i s 2 mladičkými hráči a tak bylo jasné, že nás bude čekat  velice těžký zápas. Domácí se netajili jak moc chtějí v tomto zápase uspět. Naši hráči se toho těžkého úkolu zhostili velice dobře. Už v 11min. vynikající Havliš P. obehrává ve vápně o mnoho let staršího protihráče a nachází dobře postavenou Staškovou, která bohužel trefuje jenom brankaře. V 18min. Pospíchal krásným pasem vysílá Staškovou a ta sama uniká a pěknou střelou k tyči otevírá skóre na 1:0. Soupeř předvedl několik krásných akcí , které ovšem končí ofsajdovým postavením. Vážněji naší bránu neohrožují. A tak se končí 1 půle.

 Ve 2 půli ve 45 min. Pospíchal přihrává Zimmerovi a ten tvrdou ranou trefuje brankaře, který neudržel míč a je to 2:0. Po druhé brance soupeř zlepšil hru a dostal nás pod tlak. V 57 min. chyba naší obrany a střela z dálky a skóre je 2:1. Začíná boj o výsledek! Soupeř zvýšil aktivitu avšak výborně hrající Raška a brankař Rehberger nedovolily vážnější ohrožení naší brány. V závěru přišlo na známé  nedáš, dostaneš v 70. min. si staví přímí kop Raška z velké dálky centruje a krásnou hlavičkou Chlubna zvyšuje na 3:1. Tímto gólem  tak uklidnil celé mužstvo. Po 2 min. nastavení končí zápas v náš prospěch.

řekli po utkání Marek Pospíchal  trenér

Vynikající zápas jak od nás tak i ze strany soupeře. Pochvalu v našem týmu zaslouží brankář Rehberger M. a obránce Raška V. Výnikající zápas odehrál hlavně Pavel Havliš  který zvládl celý zápas bez střídání, ale díky patří samozřejmě všem hráčům. Velice dramatický a vyhecovaný zápas jsme dovedli do vítězného konce za což jsem moc rád, navíc v 11 lidech.  Poděkovat bych chtěl i Tondovi Staškovi za administrativní činnost, a že se jako pomezní sudí nenechal ze strany soupeřových fandů a trenérů nějak ovlivnit.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři