logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo Unanov - IE Znojmo starší žáci 1-9 (0-5)

branky : CHlubna 4 , Pospíchal 2 , Moravec Z. 2 , Stašková 1.
hosté : Hobza .

sestava :

Rehberger M. 8 , Rehberger T. 8 , Raška 8 , Špaček 8 , Moravec J. 8 , Blažíček 8 , Stašková 8, Pospíchal 8 , CHlubna 8 , Moravec Z. 7 , Vystavěl 7, , Střídání : Cihlář 7 , Balík 7.


Komentář : Už v 9min. nachází Pospíchal CHlubnu krásným pasem a ten zakončuje 1:0 . Opět je to CHlubna který z 12 metrů dává na 2:0 .V 15 min Stašková pěknou ranou pod břevno 3:0 a v 18 min. Stašková nachystá Moravcovi Z. tutovku a ten ze štěstím dává na 4:0. Ve 32 min. dobře hrající záloha připravuje opět CHlubnovi a ten už dává hat(rick 5:0.

Ve 2 půli 46 min. Blažíček chystá dobře střílejícímu CHlubnovi míč a ten do protipohybu brankařovi dává na 6:0. Ve 49 minutě opět štastnou střelou Moravec Z. 7:0. V 50 min hosté snižují vyborně hrajícím Hobzem na 7:1 .V 60 minutě faul na Staškovou a na penaltu se staví Pospíchal a bez problému zvyšuje skore na 8:1 a v 64 min. Pospíchal tvrdou ranou upravuje na konečných 9:1 . kluci se snažily završit skore na 10 branek , ale už se jim to nepovedlo.a tak sudí Stašek píská konec .

řekli po utkání

 Pospíchal Marek trenér

 Už od začátku bylo jasné že můžeme udělat dobrý výsledek když soupeř nastoupil v 10 hráčích a to se potvrdilo kluci mě překvapily výbornou hrou a dobrou kombinací obrana a záloha fungovala vyborně. V útoku jsme  pak dělali spoustu ofsajdových kiksů,ale z výsledkem jsme strašně spokojení na 1 zápas super. Poděkovaní patří  všem hráčům..


 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři