logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

18.kolo Okresní soutěže mladších žáků

Dne 27.5. a 28.5.2016  odehráli svá poslední okresní kola mladší žáci. Fk oranžový  se utkali s týmem Olbramovic a FK Znojmo s týmem Suchohrdlí na jejich domácích hřištích.

FK ZNOJMO ORANŽOVÝ  :  OLBRAMOVICE    5 : 2 ( 4 : 2)   Góly :Bernát 2,Veselý 2,Peřinka

Sestava: Prycl,Veselý,Zálešák,Balada,Bernát,Peřinka,Pintera,Texlová,Hellinger,Phan,Col,Vojtěch,Schwarc 

Tým oranžových zajížděl na svůj poslední zápas do Olbramovic.Tento zápas jsme měli plně ve svých rukou.Nepouštěli jsme soupeře do žádných větších akcí.Naši hráči hráli vynikající hru a už v první polovině jsme vedli 4 : 2.Výborně v obraně zahrát Erik Zálešák a  Nela Texlová.V útoku pak naši střelci Veselý Martin a Maty Bernát.Byl to výborný zápas a hráči si ho užívali.Děkujeme Rodičům za odvoz a podporu hráčů.

FK ZNOJMO :  SUCHOHRDLY     7 : 1 ( 2 : 1)   Góly:  Veselý 2,Šereda 3,Peřinka,Pintera

Sestava: Prycl,Veselý,Šereda,Peřinka,Pintera,Zálešák,Bernát,Lichevník,Schwarz,Mareček,Texlová,Prycl Filip-2007,Duhajská.

V sobotu odehráli také svůj poslední zápas  i tým FK Znojmo proti celku ze Suchohrdel. Hned v úvodu zápasu se po krásné akci  Šereda-Veselý   trefil náš nejlepší střelec sezóny Martin Veselý.Soupeřům jsme nedali nejmenší šanci dostat se k naší bráně.Výborně opět bránil Erik Zálešák a vynikající zápas odehrála i Nela Texlová.Dnes nás opět posílil i Filda Prycl,který vytvořil vynikající gólovou šanci pro Davida Šeredu.V prvním poločase byl stav  2 : 1.Po přestávce začali opět čarovat a ukazovat svoje umění dvojice Veselý -Šereda.Tito dva hráči byli dnes těmi nejlepšími hráči v poli.David Šereda dal dokonce hatrick. Vyzvednou musíme nejmladšího hráče Filipa Prycla,protože jak dokáže hráč z mladší přípravky potrápit hráče o 3 roky  starší,je něco neuvěřitelného.Ve druhé polovině padlo ještě 5 gólů a  výsledek skončil 7 : 1.

Dnešní poslední kola zvládli hráči na jedničkua zaslouží si velikou pochvalu.Děkujeme rodičům za odvoz hráčů na zápasy  a za podporu a fandění po celou dobu sezóny.Děkujeme !!!!!!!

Trenér: Pavel Kučma,vedoucí týmu Jiřina Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři