logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

3.Kolo nadstavby dívčí ligy 

V sobotu 23.4.2022 zajížděly děvčata na zápasy do Olomouce (hřiště Náklo).

Výsledky, sestavy a hodnocení

STARŠÍ ŽÁKYNĚ

SIGMA OLOMOUC : FK ZNOJMO    2:0 (2:0)   

Sestava: Lavingrová- Veselá , Doválelová, Pirožková , Železná , Matoušková , Kapaňová , Piscová ,Urbánková, Langmannová, Čechová ,Hanzelová , Kučerová, Šišláková.

První odehrály svůj zápas starší žákyně. Hrálo se na dost nerovném hřišti ,kde míč hodně odskakoval. Spíše to připomínalo rozkvetlou louko plnou sedmikrásek. Dnešní zápas byl z naší strany  špatný. Nedostupovali jsme soupeřky a nechávali jim spousty prostoru ke hře. Hned v úvodu prvního poločasu jsme dostali gól z dálky ,kdy naše brankářka byla daleko z brány a soupeřky ji přehodily. Dnes se nám nedařily rozehrávky ,dělali jsme chyby v obraně a to nás dnes stálo hodně sil. Soupeřky měly  o hodně větší hráčky ,které sbíraly naše míče rozehrávané od brány. Dnes měla jedinou šanci na gól Naty Železná, kdy ji ze středu zálohy pěkným pasem poslala Jana Veselá, ale Naty trefila pouze břevno. V útoku jsme nedůrazné a některé hráčky dnes do zápasu nedaly vše co by měly. Druhý gól jsme dostali ke konci poločasu po hrubé chybě v obraně. Druhý poločas už jsme herně byli lepší ale nedokázali jsme se střelecky prosadit. Pochválit dnes můžeme naši stoperku Gábinu ,která výborně organizuje a hlasitě povzbuzuje svůj tým. Přístup některých hráček k zápasu nás mrzí ,ale bohužel takto se vyhrávat nedá.

Na našich nedostatcích musíme pracovat na trénincích, na které musí hráčky poctivě chodit.

Trenéři Kučma ,Veselá.

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ

SIGMA OLOMOUC :  FK ZNOJMO    4:1 (2:0)     Gól: Kučerová

Sestava: Garčinská - Olivová ,Klímová , Kučerová ,Hanzelová ,Čtveráčková , Klásková ,Březinová, Malíková ,Vaculová ,Horáková.

Mladší žákyně  dnes odehrály také velmi rychlý a důrazný zápas. Holky si vytvořily několik slibných útoků, ale vše pochytala brankářka soupeřek. Dnes výborně v obraně pracovala Maruška Hanzelová ,která podstupovala hodně soubojů o míč.

V bráně musíme pochválit gólmanku Terezu Garčinskou, která ač  dostala 4 góly ,hodně jich ještě soupeřkám pochytala. Jeden gól se nám ale přeci podařilo vstřelit a to po pěkném úniku Zuzky Kučerové . 

Soupeřky byly vždy u míče první , nám chybí  rychlost a fyzička.

Přístě se pokusíme zabodovat ve Zlíně.

Dnes musíme poděkovat zastupujícímu trenérovi Danovi Ondrovi za  pomoc a vedení týmu mladších žákyň.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři