logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Halová ligy starších přípravek Brno Tuháčkova - dívky

Halová ligy starších přípravek Brno Tuháčkova - dívky

Dívky - starší přípravka

V sobotu 15.2.2020 jsme odehráli čtvrté kolo zimní halové ligy starších přípravek na ZŠ Tuháčkova v Brně.

Sestava,výsledky a hodnocení

Garčinská - Lavingrová, M. Hanzelová, Rolníková, Poláková - Kučerová, Čechová, Horáková, Nemešová

zápas Šlapanice - FK Znojmo oranžová 4:5 (góly: Čechová 3x, Lavingrová 2x)

Se Šlapanicemi jsme se utkali již v minulém kole, kdy jsme po velkém boji podlehli 0:2. Dnešní zápas se však vyvíjel pro nás příznivěji, kdy jsme již odskočili na vedení 1:4. Poté jsme lehce polevili a soupeř dokázal srovnat na 4:4. V závěru zápasu daly však holky do závěrečného tlaku vše a podařilo se jim jejich tlak zužitkovat a gólem Julči překlopit výhru na svoji stranu. Dnes v turnaji nastoupila poprvé Kačka Čechová a Julie Lavingrová a obě v tomto zápase prokázaly své kvality. Svůj výkon korunovaly i vstřelenými góly. V útoku si dnes zkusila zahrát naše brankářka Verča Nemešová a byla to pro ni určitě dobrá zkušenost. Všechny holky zápas odmakaly a mohly se radovat z těsného vítězství.

zápas Soběšice - FK Znojmo oranžová 4:1 (gól: Čechová)

Druhý dnešní zápas byl pro děvčata náročný. Kluci ze Soběšic holkám nic nedarovali, hráli důrazně a holky od nich inkasovaly i tvrdší zákroky. Holky jim však byly důstojným soupeřem a snažily se výsledek zkorigovat. Ale i kvůli menším zraněním Kačky Čechové i Zuzky Kučerové nám pak scházely potřebné síly do koncovky zápasu a kluci ze Soběšic zvítězili. Jediný gól v zápase vstřelila dnes dobře střelecky naladěná Kačka Čechová.

3. zápas Obřany - FK Znojmo oranžová 7:0

Závěrečný zápas sobotního turnaje byl pro nás dnes nejtěžší. Kluci z Obřan dobře kombinovali i zakončovali. Opět hráli kluci důrazně a nám se naopak našich několik šancí nepodařilo využít. Konečný výsledek je pro nás až moc krutý, ale takový je fotbal. Zatímco naše střely o pár centimetrů míjely bránu Obřan, střely kluků šli přesně tak jak mají. Bohužel do naší brány. V bráně celý turnaj odchytala Terka Garčinská a předvedla spoustu krásných zákroků. Holky v obraně to dnes měly podstatně těžší než v minulých zápasech zde, ale snažily se a souboje nevypouštěly a opět sbíraly cenné zkušenosti. My se ještě můžeme soustředit na poslední kolo turnaje, které se odehraje 7.3.2020.

Poděkování patří rodičům za odvoz děvčat na turnaj a za jejich fandění na zápasech!!!
Trenéři FK Kamil Lavingr a Jan Šmerda

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři