logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

TURNAJ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK V ŠANOVĚ - DÍVKY

TURNAJ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK V ŠANOVĚ - DÍVKY

V sobotu 25.01.2020 jsme odehráli turnaj mladší přípravky pořádaný OFS Znojmo v hale v Šanově.

Sestava, výsledky a hodnocení:

Nemešová - Horáková, Šmerdová, Čtveráčková, Klímová, Kuřitková, Hanzalová, Kaláb

Zápas FK Znojmo - FK Znojmo dívky 2:0

Úvodní zápas v kategorii mladších přípravek jsme odehráli týmové derby. Za dívky nastoupila v premiéře děvčata Sofie Klímová a Tereza Hanzalová a jako posilu jsme si vzhledem k menšímu počtu zúčastněných děvčat přibrali Matyho Kalába, který hraje za FK v kategorii minipřípravek. Křest zvládla děvčata i s Matym velice dobře, zvlášť v obraně jsme soupeře nepustili do většího tlaku. Projevila se však větší herní vyzrálost kluků, kteří na rozdíl od nás dvakrát skórovali a zaslouženě zvítězili.

Zápas Šanov - FK Znojmo dívky 3:1 (gól: Horáková)

Druhý zápas jsme odehráli proti pozdějšímu vítězi turnaje. Domácí Šanov předváděl pěkný fotbal. Náš tým však nebyl odevzdaným soupeřem a směle se s domácími rovnal. Pěkný gól vstřelila Amálka Horáková, která prokázala, že v této kategorii dokáže zastat vůdčí úlohu v týmu. Šanovští však dokázali rozvlnit naši síť 3x a tak jsme opět odešli poraženi.

Zápas Blížkovice - FK Znojmo dívky 0:0

Do třetího zápasu jsme nastoupili s vědomím, že pokud si chceme zahrát ještě jeden zápas o celkové umístění musíme přinejmenším bodovat. Holky odehrály téměř celý zápas na polovině soupeře a jen se štěstím Blížkovičtí udrželi nerozhodný stav. Několik našich velkých šancí tak zůstalo nevyužito. Kýžený bod jsme však brali a postoupili do další fáze turnaje k velké radosti celého týmu!

Zápas o 5. místo FK Znojmo dívky - Prosiměřice 1:2 (gól: Horáková)

Závěrečný zápas sehrály holky proti Prosiměřicím. Opět předváděly hru plnou nasazení a bojovnosti. Bohužel jsme vstřelili jen jeden gól, zatímco Prosiměřice dva góly. A tak jsme skončili na celkovém šestém místě.

Dnes musíme pochválit celý tým. V bráně nám dobře zachytala Verča Nemešová, celá obrana byla na turnaji jistotou. Těžkou úlohu splnil i Maty Kaláb, který hrál dnes o kategorii výš a prokázal své kvality. Zvlášť chceme pochválit naše hráčky, které si zahrály první turnaj a statečně se seznamovaly s fotbalovým turnajem přípravek.

Poděkování patří rodičům za odvoz děvčat na turnaj a za jejich fandění na zápasech!!!

Trenéři FK Kamil Lavingr a Jan Šmerda

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři