logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích- dívky

V neděli 19.1.2020 se konalo 5.kolo halové ligy mladších žáků.Dívčí tým  se tentokrát utkal s týmy ČAFC Židenice U12 , Moravský Krumlov , 1.SC Znojmo U13.

Sestava, výsledky a hodnocení

 

Nominace: Lavingrová - Veselá , Suchá , Čechová , Sáblíková , Marečková , Urbánková , Kapaňová .

FK ZNOJMO DÍVKY : ČAFC ŽIDENICE U12      1:0   Gól: Veselá

První zápas holky předvedly neuvěřitelný výkon. Zápas byl velice vyrovnaný  v některých situacích byly holky i lepším týmem.Holky si skvěle nahrávali a klukům nadali kousek prostoru dostat se k naší bráně.V prvních 8 minutách jsme měli tři tutové šance které skončily pouze na tyčce branky.V naší bráně nás skvěle podržela Julča Lavingrová ,která předvedla vynikající zákroky. Jedinou branku v tomto zápase dala Janča Veselá, která  překonala gólmana střelou k tyčce.

Holky měli šancí ještě několik ale vše pochytal gólman soupeře.Poslední minuty zápasu hráli holky skvěle a výhru si moc zasloužily.

FK ZNOJMO DÍVKY : MORAVSKÝ KRUMLOV   3:4  Góly:  Veselá 2 , Suchá

Druhý zápas holky nezačaly vůbec dobře . Dělaly spousty chyb a inkasovaly branku hned v úvodu.Soupeř holkám prvních 10 minut pěkně zatápěl .Dostaly další dvě zbytečné branky ,když nedostupovaly hráče a dávaly jim spousty prostoru k zakončení.Když už jsme prohrávali 0:3  holky  se najednou vzepřely a nechtěli prohrát tak lehce.První gól vstřelila Jana Veselá a to holky hodně nabudilo.Za nedlouho jsme se dočkali i druhého gólu opět v podaní Katky Suché. Karta se úplně  obrátila a holky zatápěly naopak klukům.Po pěkné akci se do míče opřela opět Janča Veselá a snížily na 3:4.  Zbývaly poslední 3  minuty zápasu a šancí na vyrovnání bylo několik , ale  míč v bráně neskončil.  Tento zápas byl opravdu napínavý až do samotného konce.

FK ZNOJMO DÍVKY : 1.SC ZNOJMO U13       0:12

Třetí zápas holky nezvládly. Soupeř nedal holkám šanci  dostat se do jakékoliv šance. Holky si vůbec neobsazovaly hráče a dělaly spousty chyb. Herně to byl úplně jiný zápas jako ty předchozí.Na holkách už byla znát únava.Holky ale bojovaly až do konce a nevzdaly jediný souboj i za nepříznivého stavu

Dnešní 5.kolo holky konečně vybojovaly i cenné tři body které si určitě právem zasloužily.Dnes musíme pochválit všechny hráčky za bojovnost .Střelecky se dnes dařilo Janě Veselé. V bráně nás dnes svými výkony překvapila  naše gólmanka Julča Lavingrová.

Rodičům děkujeme za dovoz hráček na turnaj a za perfektní podporu po celou dobu zápasů.Naší zdravotničce za ošetření poranění děvčat.

Trenéři Kučma Pavel ,Veselá Jiřina , zdravotnice Škrabalová Liduška.

   

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři