logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

4.kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích - dívky.

V neděli 22.12.2019 odehrály děvčata poslední letošní kolo halové ligy. Tentokrát se děvčata utkaly s týmy Rajhrad, Dobšice a Soběšice. Součástí tohoto kola byla autogramiáda Andrejky Staškové a Adama Hložka  kterou připravili organizátoři z  Ivančic jako akci k 10. výročí halové ligy.

Sestava,výsledky a hodnocení

 

Nominace: Lavingrová - Veselá , Suchá , Sáblíková , Kapaňová , Čechová ,Marečková , Urbánková ,Košická.

FK ZNOJMO DÍVKY - RAJHRAD    1 : 5   Gól: Suchá

První zápas holky hráli tentokrát časně z rána a začátek tomu také odpovídal.Hned v úvodu jsme udělaly dvě chyby v obraně a soupeř už vedl 2:0. Hráči z Rajhradu byli většího vzrůstu a  holky od sebe odstrkovali. Naše děvčata se ale nevzdávají ani když prohrávají a bojují jako lvice. Asi v polovině zápasu už děvčata hrála s klukama vyrovnanou partii,jen střelecky jsme se nedokázali prosadit. Jediný gól dala Kačka Suchá, která svým dlouhým výkopem  přehodila vyběhnutého gólmana soupeře a míč skončil v síti.

FK ZNOJMO DÍVKY - DOBŠICE  1 : 3   Gól:  Suchá

Druhý zápas bylo opravdové derby. Soupeři z Dobšic se tolik obávali že by mohli s děvčaty prohrát ,že se na dnešní kolo posílili o jednoho střelce . Hned v prvních minutách jsme si nepokryli hráče a už jsme prohrávali 0:1. V hledišti jsme dnes měli spousty fanoušků i s bubnem ,kteří nás hlasitě podporovali. Navíc děvčata přišla podpořit naše patronka a skvělá hráčka Juventusu Turín Andrea  Stašková a tak holky měli velkou motivaci předvést svoje kvality. Zápas byl velice vyrovnaný a soupeři se třásli o výsledek.V obraně skvěle bránila Denča Marečková a Bára Sáblíková,které měli za úkol omezovat střelce z Dobšic a odmakali skvělou práci.Tento zápas byl tím nejlepším, který děvčata dnes odehrály. Střelecky jsme se sice před bránu dostali,ale ne a ne svoje šance proměnit. Za stavu 0:2 se ale holky  vzepřely klukům a skvělou střelou snížila Katka Suchá. V tu chvíli bylo na hřišti živo a holky chtěly moc výsledek srovnat a šancí jsme měli nespočet , jen se střelkyně  nemohli trefit. Pokrytí nejlepšího střelce soupeře se kluci hodně s děvčaty natrápily.Nakonec jsme ale inkasovali ještě jeden gól a sen na remízu se rozplynul.  I tak tento zápas fanoušci odměnily velkým aplausem . Pro nás dnes děvčata  odehrály ze všech zápasů nejlépe. V bráně nás dnes svými výkony podržela naše gólmanka Julča.

FK ZNOJMO DÍVKY - SOBĚŠICE   1 : 3  Gól: Veselá

Třetí zápas holky odehrály opět skvěle. Děvčata tady na halové lize opravdu předvádějí pěkný fotbal. Žádný ze soupeřů nechce s děvčaty prohrát , ale ani děvčata nedají nikomu nic zadarmo. I tento zápas byl velice vyrovnaný a velmi dobře odehraný. Holky se praly o každý míč a dělaly soupeřům velké potíže. V minulém zápase jsme měli zranění u jedné hráčky a tak jsme museli pozměnit sestavu,ale i tak to holky zvládly.V tomto zápase se krásnou střelou prosadila Janča Veselá . Další velkou šanci měla na noze Bára Sáblíková ,která trefila pouze břevno. 

Dnes musíme pochválit všechny hráčky ,které dnes na halové lize bojovaly. Děkujeme rodičům ,že i v předvánočním času dovezli děvčata na zápasy a za jejich skvěle vytvořenou bouřlivou atmosféru na tribuně. Panu trenérovi Honzovi Šmerdovi za dovezení bubnu a velikou podporu našich děvčat.

Po zápase se konala autogramiáda Andrejky Staškové a Adama Hložka  kterou připravili organizátoři z  Ivančic jako akci k 10. výročí halové ligy.

Děvčata si odnesli dárky od Andrejky ,které jim předala a oni jí na oplátku také daly vánoční překvapení naše týmové tričko s podpisy a album se svými fotbalovými kartičkami.

Přejeme všem našim svěřenkyním a jejich rodičům  krásné vánoce a mnoho zdraví do nového roku 2020 !!!!!

 

Trenéři Pavel Kučma, Jiřina Veselá , Kamil Lavingr, Jan Šmerda  a zdravotnice Liduška Škrabalová,která se nám po celou dobu stará o zranění našich děvčat.

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři