logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

7.kolo okresní kolo starších přípravek

V neděli 06.10. přivítala na svém hřišti v Oblekovicích starší přípravka FK Znojmo oranžová tým Mramotice/Olbramkostel.

Sestava, výsledky a hodnocení

 

 Sestava

Garčinská - Arndt, Čechová, Kučerová, Rolníková, M. Hanzelová, Čtveráčková, Reichardtová, Šmerdová, Poláková, Nemešová, Hesová, Doválelová, Horáková, Veselá, Lavingrová

  1. zápas   FK Znojmo oranžová - Mramotice/Olbramkostel 5:7   (góly: Janča Veselá 3x,  Zuzka Kučerová 1x, Julča Lavingrová 1x)

Dnes nastoupily holky do zápasu bez patřičného pohybu. Jenže jak už se nám několikrát potvrdilo, není to nejlepší cesta a celý zápas holky dotahovaly. V druhé půli se podařilo i srovnat, ale soupeř ještě stihl kontrovat dvěma góly a otočil výsledek opět na svoji stranu.

  1. zápas  FK Znojmo oranžová - Mramotice/Olbramkostel 5:7   (góly Zuzka Kučerová 2x, Kačka Čechová 2x, Julča Lavingrová 1x)

Před druhým zápasem jsme si s holkama řekli, jakých chyb jsme se dopustili v prvním zápase. Než jsme se stačili rozkoukat prohrávali jsme už 0:5. Do poločasu jsme však stihli dát ještě tři góly. V druhé půli vstřelil každý tým po dvou brankách a tak se zápas skončil stejným výsledkem jako první. Spoustu šancí soupeře navíc vychytala Terka Garčinská, která si už stihla zahrát v týdnu ve vyšší kategorii 8+1!

Dnešní předvedená hra nebyla bohužel dobrá, budeme muset zapracovat v tréninku na odstranění chyb. Po konci podzimní části nás čekají ještě tréninky venku na hřišti a zhruba od listopadu pak tréninky v kryté hale na ZŠ JUDr. Mareše. Tým se bude účastnit zimní halové ligy v Brně na ZŠ Tuháčkova.

Děkujeme rodičům za spolupráci a dopravu hráček na zápasy a tréninky!

Trenéři FK Kamil Lavingr a Jan Šmerda

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři