logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.kolo TJ Tatran Bohunice/St. Lískovec -FK Znojmo st.žáci 0:3 (0:2)

Góly : Krontorád Martin,Krontorád Marek,Hýbler,

Sestava a hodnocení

Prycl M.,Rybníček,Vojtěch,Dvořák,Procházka,Hellinger,Mareček,Hýbler,Gazsio,Krontorád M+M,

Veselý,Rytíř,Balada,Tejkal,

Dnešní vítězné utkání nad soupeřem v Bohunicích se nerodilo vůbec lehce stejně jako minulé utkání,ale vezmeme to od začátku.Základní kámen dnešního vítězství položil Martin Dvořák ,který dostal za úkol uhlídat soupeřovu desítku, která v letošním ročníku nastřílela již 16 branek a jeho vyspělou vysokou postavu by mu mohl závidět kdejaký fotbalista.Nu a podle výsledku to zvládl bravurně za přispění celého týmu. Od začátku zápasu jsme si vytvářeli pohledné šance a pomalu se zastřelovali,soupeř však také směrem do předu zlobil a obrana musela býti stále ve střehu. V 18.minutě se nám konečně podařilo vstřelit první gól zápasu po chytré přihrávce Martina Veselého,který vybídl do šance Martina Krontoráda a ten nezaváhal 0:1. Další šance jsme prozatím zahodili. V 25.minutě soupeř nastřel ruku Dvořkovi, rozhodčí nařídil přímý kop z poza šestnáctky,soupeř však tak dlouho vymýšlel jak to zahraje až nastřelil zeď no a pak už to kluci odvrátili. Velmi důležitý moment zápasu být to 1:1 nevím ,nevím. Poté z našeho útoku vyslal na soupeřovu bránu nádhernou střelu Gazi, brankář jí však se štěstím vytlačil na spojnici. No a pak to přišlo ve 30.minutě nejhezčí střela zápasu, kdy vybojoval tentokrát Marek Krontorád míč napřáhl z 20 metrů a vymetl šibenici, brankář neměl šanci 0:2. V této fázi zápasu jsme mohli soupeře dorazit, nicméně poločasové vítěství bylo nadějné. V deseti minutové fázi po půli soupeř na nás vletěl a mi nevěděli co hrát, být to hokej vybrali bychom Time out. Potřebovali jsme více udržet míč v předu aby se obrana nepřetěžovala a tak jsme poslali do hry čerstvého Tejkyho který si libuje v každém souboji aby dostával stoperskou dvojici soupeře pod tlak. Hra se více srovnala a bylo z toho pár nebezpečných šancí a rohů. No a pak přišla vytoužená pojistka v 60.minutě zahrál výborně roh Marek Krontorád na zadní tyč ,kde byli postaveni Ondra z Šimíkem a druhý jmenovaný skóroval 0:3. Konečně jsme se také prosadili z rohového kopu,celkově se tato činnost týmu zlepšuje. Pak se již kluci vítěství nenechali vzít a brankáři si vychutnali čisté konto na kterém se oba citelně podíleli. Kluci zaslouží opět pochvalu odjezdili to co mohli,nedá se hrát celých 70.minut Top, navíc nás trápí marodka.

Příští sobotu v 10:45 hod., přivítáme na domácím hřišti tým FC Soběšice ,který stoupá tabulkou vzhůru jako mi a je jen 3 body za námi.

Dáme v týdnu jen dva tréninky Po,St, 16:00-17:30, aby měli kluci před utkáním dva dny volno. Posbíráme zbytky sil a pokusíme se v posledním domácím zápase podzimu opět zvítězit, příjďte nás podpořit, děkujeme.

Trenéři: Hellinger,Prycl,Rytíř,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři