logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.kolo Krajských přípravek

11.kolo Krajských přípravek

V sobota 25.5.2019 odehrál tým mladší přípravky kluků plus naše děvčata ročníku 2008 a mladší krajské kolo starších přípravek místo kluků kteří hráli na Ondrášovce Cupu. Postupně se utkaly s týmy  Zbrojovky Brno a Podluží.

Sestava,výsledy a hodnocení

 

Lavingrová - Suchá , Kučerová , Košická , Kapaňová , Čaňková P. , Veselá , Čechová , Langmannová , Doválelová.

FK Znojmo DÍVKY  -  Zbrojovka  Brno     1:5 (1:1)   

Gól: Veselá Jana

První poločas holky začaly velice dobře.Kluky ze Zbrojovky nenechaly rozehrát jedinou gólovou šanci.Navíc je holky zaskočily rychlým gólem ,kdy se po pěkné akci  trefila Janča Veselá. Tento rychlý gól kluky ze zbrojovky hodně zaskočil. Dlouho se nemohly prosadit přes naši obranu. Pro některá děvčata to bylo hodně náročné, protože tempo zápasu se zvyšovalo. Nakonec se klukům přeci jen  podařilo stav poločasu srovnat na 1:1.

Do druhého poločasu holky dlouho držely tempo s klukama ze Zbrojovky. My bohužel udělaly pár chyb v obraně a kluci se střelecky prosazovali. Pár gólových šancí jsme také měli, ale vše  pochytal gólman soupeře.

Holky hrály ale se zdviženými hlavami až do konce. Předvedly hodně kvalitní hru, kterou pochválil i trenér Zbrojovky.

FK Znojmo DÍVKY -  Podluží       3:3 (3:1) 

Góly:  Suchá  2 ,  Kučerová

Druhý zápas holky hrály v ještě lepším tempu. Předváděly hodně kombinační  hru. Kluky z Podluží  držely na jejich polovině a ti byli hodně nervózní z našeho tlaku u jejich brány.Jako první se po pěkné akci trefila Kačka Suchá ,která za pár minut přidala ještě druhý gól. Opět jsme udělali chybu a tu kluci potrestali a snížili na 2:1. Holky ale byly lepší v kombinacích a po krásném úniku zvýšila na 3:1 Zuzka Kučerová.   Druhý poločas dostali kluci od trenéra pokyn přitvrdit v osobních soubojích které kluci do teď prohrávali.Někdy šli do holek ostřeji ,ale holky se vůbec nezalekly. Hra byla hodně vyrovnaná. Nakonec ale kluci využili našeho zaváhání při rozehrávce od brány a snížily na 3:2.  Velkou šanci zvýšit měla na kopačce Janča Veselá, ale nepodařilo se jí překonat brankáře. Kluci nechtěli být poraženi od holek .Nakonec se jim podařilo skóre srovnat na 3:3. Ale ani holky nechtěly prohrát a tak bojovaly až do konce .Klukům už nedovolily se dostat k naší bráně a vybojovaly krásnou remízu. Všechny děvčata  si  zaslouží velkou pochvalu za bojovnost. Byl to pro některé hodně rychlý fotbal ,ale holky hrály hlavně technicky a soupeři moc nečekali.Vyzvednout musíme  hráčky ostřílenou bojovnici Janču Veselou a nejmladší hráčku Kačenku Čechovou a obránkyni Lucku Kapaňovou ,které odehrály nejvíce minut v poli a byly stěžejními hráčkami  tohoto týmu. V bráně  výborně odchytala Julie Lavingrová.

Děkujeme rodičům za skvělé fandění a podporu našich hráček !!!!!

Trenéři : Kučma ,Veselá , Lavingr , zdravotnice  L. Škrabalová.

 

Mladší přípravka

Sestava

Brzobohatý Oliver, Kubále Daniel, Kaidl Tobiáš, Pilinszki Patrik, Vizingr Štěpán, Vyorálek Robin, Pam Daniel, Střecha Tomáš

Výsledky 

FK Znojmo - Zbrojovka Brno 5 : 15

Góly: Kubále 2, Pham, Pilinszki, Střecha 

FK Znojmo - Podluží 9 : 8

Góly: Brzobohatý 2, Střecha 2, Vyorálek 2, Pilinszki, Pham, Kaidl

Hodnocení

V prvním zápase proti Brnu jsme podali solidní výkon, který  však na soupeře nestačil. Kluci to však nevzdávali, snažili se až do konce a dokázali vstřelit pět pěkných branek. Proti Podluží jsme nezačali dobře a po prvním  poločase prohrávali. Ve druhém kluci předvedli parádní výkon a dokázali zápas otočit. Vydali se ze všech sil a zaslouženě vyhráli.

Tomáš Pěnkava

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři