logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

21. kolo Starších a mladších žáků

V sobotu 7. 5. jsme v rámci 21. kola krajské soutěže žáků zajížděli do Brna do Chrlic.

Sestava, výsledky a hodnocení

Mladší žáci

Sestava: Ludvík - Kubále, Železný, Beno, Sekula, Pham, Vyorálek, Ralenovský, Nguyen, Pilinszki, Shehata, Hrubý.

FK Znojmo - SK Chrlice 5:0, góly: Nguyen 2, Vyorálek 2, Beno.

Dnešní zápas v Chrlicích jsme hráli na hřišti trochu menších rozměrů než jsme zvyklí. Nabádal jsem hráče k rychlejší práce s míčem. Utkání se nám povedlo. Od prvních minut jsme jej měli pod kontrolou a soupeře k ničemu nebezpečnému nepouštěli. Soupeř víceméně hrozil jen po dlouhých výkopech domácího brankáře, ale s tím si naše obrana vždy poradila. Jediné co nám dnes dělalo problém bylo na mokrém terénu zpracování míče prvním dotekem. Pochvalu dnes zaslouží všichni hráči. Výborný zápas dnes odehrál Robin, který se po slabším začátku jara dostává do výborné formy, která se ho snad bude držet do konce sezóny :-)

Starší žáci

Sestava: Kaidl, Ludvík - Sýkora, Nguyen Petr, Záhora, Matoušek, Pilinszki, Sáblíková, Brázda, Nguyen Tomáš, Horecký, Železný, Wrana, Beno, Soukup, Kaláb.

FK Znojmo - SK Chrlice 5:2, góly: Kaláb 2, Železný 2, Horecký.

Starší žáci svoje utkání nezačali příliš dobře a hned ve 3. minutě inkasovali, kdy se hráč domácích prosadil středem hřiště. Byli jsme jak opaření a ve 13. minutě to bylo 0:2. Naštěstí po rozehrávce jsme se Kubou Kalábem dokázali prosadit a snížit stav utkání. Byl to zlomový moment neboť od té chvíle jsme to byli my, kdo určoval tempo zápasu. Do konce první půle jsme si vytvořili minimálně tři jasné šance, ale bohužel jsme je nezakončili gólově. Hned na začátku druhého poločasu jsme dokázali Tomem vyrovnat a i nadále se tlačili do útoku s jasným cílem zvrátit utkání v náš prospěch, což se nám podařilo a po gólech Kuby a 2x Davy jsme zvítězili 5:2.

Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři