logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

FK oranžová st. přípravka - okres 10.10.2021

1.zápas FK Znojmo oranžová - Blížkovice 1:10 (gól: Buchmayer)

2.zápas FK Znojmo oranžová - Blížkovice 2:8 (góly: Kuřitková 2x)

Sestava: Šmerdová - Nováková, Rozehnalová, Garajová, Hanzalová T., Hanzelová L., Březinová, Turková, Kuřitková, Mirošová, Buchmayer, Šimon a Tadeáš Svobodovi.

V neděli 10.10. jsme se utkali ve dvojzápase starších přípravek proti týmu z Blížkovic. Jelikož byly čtyři děvčata ze základní sestavy povolány k plnění úkolů v dívčí lize mladších žákyň, vypomohli jsme si trojicí kluků z přípravky. Za chladného rána jsme nastoupili už od devíti hodin do prvního zápasu, kde se nám nepovedl první poločas a kdy nám hosté odskočili až na 0:7. Špatně jsme kombinovali, nedostupovali hráče a tak výsledek prvního poločasu zcela odpovídal hře. Do druhého poločasu jsme si dali jasné instrukce a náš tým se opravdu probudil, začali jsme bojovat a chtěli urvat lepší výsledek. Hra jako taková nebyla špatná, ale našemu mladému týmu chybí často síly a rozvaha v zakončení v útoku. Je to daň za to, že nastupujeme proti týmům starším. První zápas jsme celkově prohráli 1:10, kdy jediný gól vstřelil teprve čerstvě osmiletý Mathias Buchmayer a mohl si alespoň částečně zpříjemnit svou narozeninovou oslavu.

Do druhého zápasu jsme šli s velkým odhodláním a dlouho se nám dařilo, v koncovce nám však hosté opět odskočili a výsledek v druhém zápase 2:8 byl trochu krutý. Dva góly vstřelila dnes ofenzivně naladěná Zuzka Kuřitková, která toho dnes hodně naběhala. V bráně si na nedostatek práce nemohla stěžovat Eliška Šmerdová, která dnes odchytala při neúčasti Verči Nemešové oba zápasy. Výborný výkon předvedla v obraně stále se zlepšující Natálka Rozehnalová, jen tak dál! Nejvíce nás trápí koncovka v posledních zápasech, na té musíme v tréninku zapracovat.

Děkujeme rodičům za dovoz dívek a jejich fandění.

Trenéři FK Znojmo Martin Hanzel, Kamil Lavingr a Jan Šmerda

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři