logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6. kolo - St. Petřín - FK Znojmo C - 0:1 (0:0)

6. kolo - St. Petřín - FK Znojmo C - 0:1 (0:0)

Gól: Rolník

Sestava - Vaněk - Svoboda, Kostík, Dočekal, Poláček - Mossmer, Rolník, Kalina, Doválel - Černý, Gavelčík.

Lavička - Pitour, Benda, Kafka J., Stýblo, Skopal

Do Starého Petřína se nám v sobotu odpoledne v horkém počasí moc nechtělo. Ale i kdyby nebylo horko, do Petřína se nikdy nejezdilo rádo. Nepříjemní diváci, ale i samotní hráči. Tentokrát ale musím říct, že nás překvapili. Samozřejmě sem tam nějaký faul se našel (hlavně Černoch byl trošku ukňučenej), ale jinak jsme na konci zápasu byli příjemně překvapeni.

V prvním poločase jsme na velmi hustém, ale bohužel značně vysokém trávníku, hráli relativně vyrovnanou partii. Nicméně jsme měli několik šancí, které asi měly skončit gólem, takže mírnou převahu jsme možná měli. Žádný gól však v prvním poločase nepadl a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli pokračoval v úmorném vedru stejný obraz hry. My jsme se dostali k několika vyloženým šancím, ale stále se nám nedařilo zakončit mezi tyče. Začaly nám taky docházet síly a tak bylo potřeba střídat. V 58. minutě se nám konečně podařilo skórovat, kdy se po jednom odraženém míči konečně do sítě trefil Rolňas - 0:1. Domácí tlačili a měli více ze hry. Koncovka byla naštěstí žalostná a to také díky superzákroku Vaňouse v brance. Na konci už bylo na všech vidět, že jsme většinou starší ročníky, ale udržet jednogólový náskok se nám podařilo. 

Nutno říct, že to byla dřina. S tím už jsme se ale dávno v céčku smířili. A s přibývajícím věkem to bude stále horší. S tím se nedá nic dělat. 

Závěrem chci poděkovat všem, co dnes přišli, protože výjezdy do takto vzdálených lokalit nejsou oblíbené a účast nebývá tak hojná, jako na domácí zápasy.

Teo

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři