logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

10. kolo Únanov - FK Znojmo A 3:4 (0:3)

10. kolo Únanov - FK Znojmo A 3:4 (0:3)

Góly - Železný P., Balík, Vašíček, Procházka

Sestava a hodnocení utkání

Kotáb - Benda, Železný P., Slabý, Dufek, Lehocký, Procházka, Wrana, Németh, Balík, Vašíček.

Náhradníci: Morkus, Vojtěch, Samek M., Gavelčík, Fryš, Kafka.

Řekli po utkání trenéři Železný, Kalina:

Na hřišti v Únanově se nám moc nedaří a věděli jsme, že nás nečeká jednoduché utkání. Do zápasu jsme šli s tím, že šestá výhra po sobě by byl obrovský úspěch. Utkání jsme začali skvěle. Už ve 3 minutě nás svou pohotovou střelou poslal do vedení Petr Železný. Druhý gól dal po samostatném úniku Marek Balík a do konce poločasu se ještě trefil Martin Vašíček. Poločas jsme vyhráli 3:0 ale pro domácí byl tento výsledek krutý, protože se hrálo vyrovnané utkání. Po poločase se v 50. minutě prosadil pěknou střelou Martin Procházka a zdálo se, že máme zápas pod kontrolou a v pohodě toto utkání dohrajeme a připíšeme si další výhru. V 82. minutě domácí snížili na 1:4 a na hřišti se začali dít věci. Naši hráči přestali úplně hrát což nás málem stálo vítězství. Na 2:4 jsme inkasovali v 83. minute a v 87. minutě byl vyloučen náš brankář a do branky musel útočník Marek Balík. Bohužel z této standartky domácí snížili na 3:4 a závěr utkání jsme dohrávali pod velkým tlakem. Naštěstí už nepadl žádný gól a tato důležitá výhra nám zabezpečila 3. místo v tabulce. Musíme se ale z takových chyb jaké jsme v závěru udělali poučit.

Vzhledem k opatření ohledně COVIDU-19 to byl asi poslední zápas sezóny. Chtěli bychom všem poděkovat, hráčům,trenérům,funkcionářům za doboru spolupráci v této podzimní sezóně. Velké dík patří ještě naším divákům, kteří nám fandí a jezdí s námi i na venkovní zápasy. Velký zážitek pro nás všechny byl jízda autobusem z Blížkovic, kdy se celou cestu zpívalo.

Naše A mužstvo je momentálně v tabulce na 3. místě. Po 9 odehraných kolech máme 21 bodů a skóre 32:20 (6 výher v řadě a nejvíc vstřelených gólů v soutěži). Navíc Marek Balík je nejlepším střelcem celé soutěže s 12 góly.

Naše B mužstvo je momentálně v tabulce na 7. místě. Po 10 odehraných kolech máme 13 bodů a skóre 27:36 (nastoupili kluci, kterým je teprve 15 let, bratři Krontorádové, Poláček, Vaněk). Vzhledem kolik mladých hráčů nastoupilo za B tým jsme s tímto umístěním spokojeni.

Před sezónou jsme vůbec nepočítali s tím, že Áčko bude atakovat přední pozice tabulky a Béčko bude v klidném středu tabulky - jen tak dále borci.

V tomto období je potřeba se připravovat individualně a být připraveni na to, že se sezóna může ještě dohrát. Trénovat budeme dále ale v omezeném počtu. Budete vyrozuměni sms zprávou jak to bude probíhat. Jinak doufáme že se všichni potkáme v zimní přípravě a půjdeme společně za cílem, který se nám naskytl po těchto odehraných kolech a to je udržet se na předních místech v tabulce.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři