logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

13. kolo FK Znojmo A - Tatran Šatov 3:0 (2:0)

13. kolo FK Znojmo A - Tatran Šatov 3:0 (2:0)

Góly - Németh Petr 2x, Železný Petr

Sestava a hodnocení utkání

Vítamvás L. - Štáva P. Procházka M. Krejčí M. Balík M. Železný P. Vašíček M. Dufek J. Škubal O. Rehberger T. Németh P.

Náhradníci: Lehocký V. Havliš P. Samek M. Poláček O. Cileček M. Rehberger M. Kafka J.

Řekli po utkání: Železný Milan - Samek Jiří - Kalina Lukáš - Lattner Jan

K poslednímu podzimnímu utkání jsme na našem hřišti přivítali celek Tatranu Šatov. Toto utkání bylo o to zajímavější, že jsme si před utkáním připomněli významné životní jubileum našeho dlouholetého hráče funkcionáře a kamaráda Milana Železného.

K utkání jsme nastoupili jak již v celé podzimní soutěži s několika mladými hráči v základní sestavě. Od první minuty bylo znát, že tento zápas chceme vyhrát. Ovšem v kombinaci jsme byli nervóznější a byla tam řada nepřesností. Nicméně nasazení a odhodlání bylo viditelné. Do 20 minuty jsme měli několik slibných akcí středem hřiště do otevřené obrany, ale chyběla lepší finální fáze. Ve 21 minutě jsme předvedli velmi krásnou kombinaci po ose Vašíček, Krejčí a na konci celé akce probuzený střelec Petr Németh uklidil míč do sítě 1:0. Ve 23. minutě jsme museli střídat zraněného Oty Škubala. Na hřiště se tak dostal náš nejzkušenější hráč Milan Samek. Hra měla nadále náboj derby. Výborně fungovala naše obrana v čele s Lubošem v brance a soupeře jsme k ničemu nepouštěli. Naopak se nám ve 28. minutě podařilo opět udeřit. Po centru Prochece do vápna se hlavou trefil opět Petr Németh 2:0. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Do druhé půle jsme museli udělat ještě jednu změnu, když pro zranění odstoupil Michal Krejčí a nahradil ho další mladíček 17letý Pavel Havliš. Druhá půle byla podobná té první. Soupeř se chtěl více tlačit před naší branku,ale obrana fungovala bezchybně. Výbornou práci odváděl v osobních soubojích Petr Železný s nejlepším střelcem Šatova Czuczem. V 63. minutě byl v pokutovém území faulován Martin Procházka. Pokutový kop s přehledem do středu branky proměnil Petr Železný 3:0. Od této chvíle jsme měli utkání pod kontrolou. V 82 minutě se nám nešťastně zranil při odkopu Luboš Vítámvás a do branky musel náhradník Marek Rehberger. Na hřiště se dostali i zbývající náhradníci.

Toto utkání jsme zvládli na výbornou. NÉMA se nám konečně střelecky prosadil. Spolehlivý výkon podal GOLOŠ a svoji jistotou dodával klukům patřičný klid, PIDRA dnes bojoval a dodržoval přesné pokyny trenérů, ŠTAVIK výborně organizoval defenzívu. Pochvala však patří celému týmu za to jak bojovný a koncentrovaný výkon od první minuty do posledního minuty podal.

Navíc jsme moc rádi, že jsme mohli Dárlovi dát další dárek v podobě tří bodů

Náš tým ještě čeká pohárové utkání proti Mor. Krumlovu a pak zasloužená pauza.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři