logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4 a 12.kolo Mladších žáků

 

Tento týden jsme měli na programu dvě utkání. Úterní předehrávku 12. kola proti FK Drnovice a sobotní zápas 4. kola proti Žijeme hrou / Kunštát. Obě utkání se nám výsledkově povedla a získali jsme plný počet 6ti bodů.

Sestavy, výsledky a hodnocení utkání

 

FK Znojmo  -  FK Drnovice    6 : 2     

Góly: Železný 2, Beno 2, Vyorálek, Nguyen.

Sestava úterý: Ludvík - Sekula, Pilinszki, Varga, Kaidl, Maleček, Beno, Pham, Ralenovský, Benkovič, Brzobohatý, Kubále, Shehata, Nguyen, Železný, Vyorálek.

Ačkoli výsledek vypadá jednoznačně, tak průběh hry až tak jednoznačný nebyl. Po poločase jsem vedli 2:0 a na kluky se dostavilo částečné uspokojení a vstup do druhé půle byl katastrofální. Soupeř během dvou minut srovnal a my se začali bát o výsledek. Musím ale kluky pochválit, že to zvládli a začali opět hrát jako tým a zápas nakonec otočili ve svůj prospěch.

 

FK Znojmo  - Žijeme hrou / Kunštát    5 : 4     

Góly: Beno 3, Varga, Nguyen.

Sestava sobota: Ludvík - Pilinszki, Varga, Beno, Pham, Ralenovský, Benkovič, Brzobohatý, Kubále, Shehata, Nguyen, Železný, Vyorálek.

Sobotní střetnutí bylo ještě více dramatické. O zápase by se dalo říci, že to bylo utkání dvou rozdílných poločasů a to doslova. V první půli nás soupeř předčil úplně ve všem. Ve 20. minutě bylo skóre hrozivých 0:4 a my nebyli na hřišti schopni vymyslet vůbec nic. Pět minut před koncem poločasu se nám ze standardní situace podařilo snížit a to byl asi ten impuls ke všemu, co po přestávce následovalo. O přestávce jsme kluky uklidňovali, že se nic neděje, že pouze chceme aby jsme do hry dostali prvky, které se snažíme procvičovat na tréninku. Kluci se před začátkem druhé půle vzájemně podpořili a na soupeře ihned vletěli. Byl to určitě nás dosud nejlépe odehraný poločas. Všichni hráči výborně dostupovali a my okamžitě získávali ztracené míče zpět. Za celou druhou půli jsme soupeře téměř nepustili za půlku a jasně dominovali, za což jsme byli odměněni čtyřmi góly a otočením nepříznivého výsledku v náš prospěch.

Kluci si dokázali, že i když se utkání nevyvíjí úplně dobře, tak společnými silami jsou schopni táhnout za jeden provaz a být úspěšní. Super práce borci.

Leoš Ludvík, Olda Helebrant

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři