logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11. kolo - 1. ligy starších žákyň proti Akademii FC Baník Ostrava

V neděli 19.3.2023 se opět rozjela 1.ligy žákyň . Dnes nás čekal těžký soupeř z Akademie FC Baníku Ostrava. Hráli jsme na domácím hřišti FK Znojmo.

Sestava a hodnocení:

Garčinská - Šišláková, Langmannová, Železná, Doválelová, Kučerová, Pirožková, Olivová, Klásková, Kalabisová, Vaculová, Kapaňová, Hanzelová, Šustáčková, Březinová.

Videozáznam je pod článkem.

FK Znojmo : Akademie FC Baník Ostrava    0:5 P (0:1)

Jarní část sezóny jsme započali zápasem proti silnému týmu z Baníku. V základní sestavě nám chyběly z důvodu nemoci a zranění dvě stěžejní hráčky a bylo to znát. První poločas jsme hodně odbojovali. Holky podstoupily spousty soubojů a stálo je to mnoho sil.  Soupeřky z Baníku byly vždy o krok před námi. Stav bez branek vydržel pouze do 9 minuty, kdy přišla naše první chyba v obraně a soupeřky otevřely skóre 0:1. Naše hráčky se snažily držet krok se soupeřkami, ale skórovat se nám nepodařilo. Největší šanci na vyrovnání měla Karolína Šišláková, ale trefila pouze gólmanku. Poločas tak skončil 0:1.

Do druhého poločasu jsme holkám řekli , aby byly důraznější a hlavně si dostupovaly hráčky. Bohužel to bylo ale naopak . Hned ve 4 minutě druhého poločasu jsme v obraně udělali velkou chybu, kdy se obránkyně a gólmanka nedomluvili a soupeřky skórovaly podruhé do prázdné brány. O chvíli později opět naše hrubá chyba v obraně a soupeřky vstřelily třetí branku. Bohužel ani né o minutu později po střele z dálky na gólmanku ,která míč neudržela v rukavicích , soupeřky dorážely odražený míč a stav se zvýšil na 0:4.  To už byl pro nás velký zlom. Naší jedinou šancí ve druhém poločase byla nastřelená tyčka od Zuzky Kučerové, ale před bránou nebyl nikdo kdo by míč dorazil do brány.

Holky přestaly úplně hrát a bylo vidět, že jim docházejí  síly z neustálého bránění . Do konce  zápasu zbývalo 20 minut . Soupeřky zahrávaly rohový kop a i po tomto byly úspěšné a zvýšily skóre na 0:5. 

V tomto zápase  jsme zjistily jaké máme nedostatky a kde děláme největší chyby. Soupeřky dnes byly jednoznačně lepším týmem.

Pochvalu zaslouží dvě  hráčky a to Terka Doválelová ,naše neúnavná záložnice, která dnes zápas odmakala na 100%  a stoperka Gabča Langmannová . Od jiných hráček jsme očekávali větší důraznost a to nás dnes zklamalo.

Další zápas zajíždíme do Líšně a věříme že už budeme v kompletní sestavě a body domů přivezeme.

Děkujeme rodičům za podporu a fandění !!!  Trenéři Vaněk ,Kučma, Procházka, Veselá ,Ondra.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři