logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Přípravný zápas starších žákyň proti týmu žen z Tasovic.

V pondělí 27.2.2023 odehrály starší žákyně místo tréninku domluvený zápas proti týmu žen z Tasovic. Hrálo se v Tasovicích na umělé trávě.

Sestava: Garčinská , Březinová - Kučerová , Veselá , Doválelová , Olivová , Želená , Pirožková , Vaculová , Kalabisová , Langmannová , Čechová , Klásková , Kružíková ,Šustáčková ,Hanzelová , Balíková ,Pesaková.

FK ZNOJMO : TJ TASOVICE   4:2   Góly: Železná , Veselá , Kučerová 2

 

Dnešní zápas byl zkouškou před nadcházející sezónou. Tým Tasovic neměl  gólmanku , my naopak měli dvě ,tak se postupně vystřídali v jejich bráně obě naše gólmanky.  Holky od začátku makaly na 100%. Hned v úvodu jsme si vytvořili několik slibných šancí . Jako první skórovala po pěkně připravené akci ,kdy přesnou přihrávkou našla Jana Veselá  útočnici Naty Železnou, a ta přesnou střelou otevřela skóre 1:0. Do konce poločasu jsme přidali ještě další dvě branky. Jednou se prosadila Jana Veselá , a druhou přidala Zuzka Kučerová. Poločas skončil 3:0.

Ve druhém poločase jsme měli  také spousty individuálních šancí ,ale gólem skončil pouze jeden pokus kdy Jana Veselá vyvezla míč přes celou polovinu soupeře a  před bránou přesně našla Zuzku Kučerovou a ta zvýšila na 4:0. Velkou šanci měla Terka Doválelová ,ale gólmanka její střelu chytla. Soupeřkám jsme dali jednu šanci na vstřelení gólů po chybě v obraně a jednou po faulu ve vápně kdy se  prosadily penaltou. Zápas tak skončil 4:2 v náš prospěch.

Holky byly ve všem lepší . Je vidět že jsou fyzicky velmi dobře připravené , rychlostně i technicky byly dnes lepším týmem.

Ukázaly svůj důraz v osobních soubojích , kdy dokázaly obehrát a obrat o míč o dost větší a  starší hráčky .Výborně se začlenily i nové hráčky Kristýna Balíková a Kristýna Pesaková  ,které s námi odehrály svůj první zápas .

Dnes musíme pochválit celý tým  !!!!

Dnes jsme s výkonem týmu spokojeni .Trenéři Kučma , Veselá ,Vaněk , Ondra , Procházka.

Další fotky k článku:

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři