logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Turnaj mladších žáků OFS Znojmo - 11.2.2023 hala TJ Znojmo

Sestava: Šmerdová (Jašová) - Soukupová, Melušová, Nemešová, Sabová, Kubisová, Brychtová, A. Rozehnalová, Klímová, Nováková, Dobiášová

V sobotu 11.2.2023 jsme se zúčastnili turnaje mladších žáků OFS Znojmo ve znojemské hale. Nastoupili jsme převážně s ročníkem 2010, aby právě holky, které jsou v našem týmu nejvíce početně zastoupeny dostaly příležitost ke hře. Turnaj byl pro holky náročný, neboť nastupovaly proti klukům stejného ročníku 2010 a byla to těžká fyzická zkouška. Náš tým otevíral turnaj v zápase proti Tasovicím, který se nám vůbec nevydařil a prohráli jsme 1:6. Do druhého zápasu jsme šli proti Hevlínu a ani tentokrát jsme nedokázali držet se soupeřem krok a prohráli 0:6. Do třetího zápasu proti Dobšicím nastoupila pozměněná sestava a výsledek byl opět 0:6. Tým Dobšic celý turnaj následně vyhrál. Byť v tomto zápase dávali góly pouze Dobšice, naše hra už opticky byla lepší. Do čtvrtého zápasu proti Hostěradicím holky nastoupily s velkým odhodláním a nakonec zvítězily 2:1. Toto již byl zápas, kdy naše hra měla hlavu a patu. Do posledního zápasu proti Příměticím holky nastoupily s vědomím, že povede-li se jim zvítězit, tak skončí na turnaji na čtvrtém místě. Dlouho to na naši výhru vypadalo, vedli jsme 2:1 po gólech vstřelených Sofií Klímovou a Aničkou Novákovou. Pak nám ovšem soupeř vyrovnal a my už přes velké šance a závary před bránou soupeře  nenašli gólový recept. Dnes na turnaji s námi poprvé zahrály děvčata Melušová a Dobiášová, které předvedly, že hrát umí a je třeba s nimi do budoucna počítat. V bráně dělala Elišce náhradnici Nela Jašová, která si zachytala pouze pár minut a patří jí velký dík za dnešní účast v týmu. Příští týden odehraje mladší přípravka poslední turnaj OFS Znojmo v Hrušovanech. Poté nás čeká přechod na venkovní trénování na umělé trávě, kde se budeme věnovat již systému 7+1. Holek v přípravě je hodně a budou-li chtít zakotvit v sestavě na zápasy ligy mladších žákyň, budou muset v plánovaných přípravných zápasech (Šanov, Třebíč, Vrbovec, Šatov, Dobšice, SC Znojmo) předvést, že mají na ligu potřebnou výkonnost. 

1. zápas Tasovice - FK dívky 6:1 (gól: Nemešová)

2. zápas FK dívky - Hevlín 0:6

3. zápas Dobšice - FK dívky 6:0

4. zápas FK dívky - Hostěradice 2:1 (góly: Nemešová a Melušová)

5. zápas Přímětice - FK dívky 2:2 (góly: Klímová a Nováková)

Poděkování patří rodičům za dopravu dívek a fandění na zápase! Další díky patří OFS Znojmo za opět perfektně připravenou akci!

Trenéři FK Znojmo: Jarda Pisca, Kamil Lavingr a Honza Šmerda

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři