logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Poslední kolo podzimní části 1.ligy starších žákyň.

V sobotu 5.11.2022 jsme zajížděli do Zlína k poslednímu zápasu podzimní části dívčí ligy. Dnes jsme odjeli bez několika opor v týmu a tak dostali šanci hráčky nové.

Sestava: Garčinská - Čechová, Šišláková ,Kapaňová, Hanzelová, Košická, Veselá, Železná, Čtveráčková, Březinová, Kučerová, Piringerová, Pirožková, Olivová, Šustáčková.

Fc Zlín  :  Fk Znojmo      0:2   P(0:0)      Góly: Veselá 2

Dnešní zápas se od začátku nevyvíjel vůbec dobře. I když jsme nastoupili proti slabším soupeřkám, které se nachází na předposledním místě tabulky , dnes se holkám vůbec nedařilo dostat se do tempa a hrát to na co jsme u nich zvyklí. Naopak celý první poločas byly hráčky Zlína lepší ve všech směrech. My jsme byli u všeho pomalejší a nedůrazní a toho soupeřky využívaly.

Ani jednou jsme se nedostali na soupeřovu polovinu abychom mohli vystřelit na bránu. Dnes nám chybělo hodně hráček z naší obvyklé sestavy a bylo to znát, na scénu tedy přišly nové hráčky a musíme pochválit hlavně Elišku Šustáčkovou ,pro kterou to byl teprve druhý zápas  a nevedla si vůbec špatně. Bohužel některé dlouhohrající hráčky dnes zklamaly. V první půli nepadla žádná branka a stav byl 0:0.

Do druhého poločasu jsme holky vybízeli k většímu důrazu a napadání hráče, a to holky také splnily a hra už vypadala lépe. Jen ten náš útok na bránu byl stále naším mrtvým bodem. Holky ze Zlína začaly stále častěji odpadávat fyzicky a toho jsme chtěli využít v náš prospěch. Proto jsme udělali výměnu útočnice Zuzky Kučerové a záložnice Jany Veselé  a tento tah se nám vyplatil. Útok se ožilvil velkým důrazem a hlavně rychlostí, kterou Jana má. Ze zadních řad poslala dlouhým pasem míč Kája Šišláková a první moc důležitý gól dala Jana Veselá. Holky to hodně zvedlo a už šanci na výhru nechtěli pustit. I když soupeř se snažil nasadil na nás čtyři útočnice ,holky už je k ničemu nepustily. Rozhodčí nastavil 5 minut navíc kvůli častému přerušení a akce ze které jsme dali první gól se v poslední minutě opakovala. Svým důrazem a rychlostí opět Jana Veselá ,kdy se dostala ze sevření obránkyň a zvýšila na 2:0. Druhý poločas holky odmakaly a stálo je to mnoho sil . Ve druhém poločase jsme byli jiným týmem a zaslouží si pochvalu všechny  hráčky.

Děkujeme rodičům za podporu a fandění !!!!!  Trenéři Kučma, Veselá , Procházka , Ondra.

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři