logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4. kolo dívčí žákovské ligy - starší žákyně

V neděli 2.10.2022 sehrály starší žákyně další zápas  proti týmu FK Hodonín. Hráli jsme doma na domácím hřišti  FK Znojmo. 

Sestava:  Lavingrová ,Garčinská - Doválelová , Kučerová , Veselá , Hanzelová , Klásková , Železná , Košická ,Kapaňová , Langmannová , Čechová , Urbánková , Šišláková , Pirožková , Olivová , Čtveráčková.

FK Znojmo: FK Hodonín     2:3  P(1:1)       góly: Doválelová , Veselá

 Dnešní zápas se hrál hned od začátku  ve velkém tempu. Holky sváděly mnoho osobních soubojů a stálo je to hodně sil. Do desáté minuty  byly síly hodně vyrovnané a my si vytvářeli hodně dobrých šancí, ale v zakončení jsme nebyli úspěšní. Pak přišla naše první chyba a soupeřky překonaly poprvé naši gólmanku ,která byla  vyběhnutá vysoko. Radost hostů trvala ale jen krátce a v 18 minutě se prosadila Terka Doválelová a srovnala na 1:1. Do konce prvního poločasu se již stav nezměnil ,ač šancí bylo dost. 

Do druhého poločasu jsme holky nabádali k většímu důrazu. Dnes bylo vidět že na naši rychlonohou záložnici Janu Veselou byla dána od samotného začátku osobní ochrana ,která ji neustále dýchala na záda a nedávala ji žádný prostor. Ale i tak se dokázala tato hráčka několikrát uvolnit a rozdat míče svým spoluhráčkám ale ,pořád se nám nedařilo zakončit.Bohužel přišla naše hrubá chyba v rozehrávce od obrany a soupeřky zvýšili na 2:2. Holky to ale nechtěli vzdát a bojovali o každý míč. Bohužel opět jsme nepokryli nejlepší hráčku hostí a ta v 68.minutě zvýšila na 1:3. Stav se zdál být už pro nás nezměnitelný ,ale holky bojovaly jako lvice a přišla naše šance kdy ve středu hřiště vybojovala míč Naty  Železná a  přesnou nahrávkou našla Janu Veselou a ta se svojí dravostí probojovala až k bráně a změnila tak stav na 2:3. Zbývalo posledních pět minut zápasu a holky se ještě nevzdávaly ,chtěly ještě s výsledkem něco udělat ,ale soupeřky si už svoji výhru pohlídaly.

Dnes odehrály naše hráčky hodně bojovný zápas a nemají se za co stydět. Soupeřky jsme pěkně potrápily. Dnes musíme pochválit výkon Lucky Kapaňové, která dnes výborně odehrála v obraně a také Karolínu Urbánkovou. Děkujeme fanouškům za podporu a fandění !!!

Příště nás čeká další těžký soupeř, a to Lokomotiva Brno, na který se musíme pečlivě připravit.

Trenéři  Vaněk , Kučma , Ondra , Procházka ,Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři