logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.kolo nadstavby dívčí ligy  starší a mladší žákyně

V neděli 22.5.2022 odehrála naše děvčata předposlední kolo dívčí žákovské ligy. Tentokrát jsme zajížděli na Lokomotivu Brno.

Sestavy, výsledky a hodnocení

Starší žákyně

Sestava: Lavingrová - Doválelová, Pirožková, Veselá, Košická, Železná, Matoušková, Piscová, Urbánková, Čechová, Langmannová, Hanzelová, Kučerová, Kapaňová, Šišláková.

LOKOMOTIVA BRNO :  FK ZNOJMO 6:0 P(4:0)

Úvod zápasu byl  z obou stran vyrovnaný. Holky se snažily soupeřkám odolávat do 18 minuty. Pak přišel první rohový kop kdy naše gólmanka pěstmi vyrazila míč před bránu ,který soupeřky nemilosrdně dorazily do brány. Holky z Lokomotivy začaly být důraznější v osobních soubojích a hlavně u všech míčů byly první. My byli pomalé v rozehrávkách i v odehrání míče. Soupeřky výborně dostupovaly a napadaly. Během první poloviny jsme obdrželi  ještě další 3 góly. My si vytvořily dva útoky ale ani jeden jsme nedotáhli do konce. Velkou šanci měla Zuzka Kučerová.

Ve druhém poločase jsme hráli s větrem ,ale ani tak jsme se nedokázali prosadit. Holky jsme nabádali ,že musí být důraznější a nebát se osobních soubojů, které jsme v prvním poločase prohrávali. Jedinou velkou šanci měla na kopačkách Jana Veselá ,která se dokázala dostat do útočné pozice ,ale i její pokus nebyl úspěšný. Soupeřky nám nakonec ještě přidaly dva góly. Dnes byly soupeřky lepším týmem a zaslouženě vyhrály. Od nás zaslouží velkou pochvalu Gábina Langmannová a Kačka Čechová, které dnes odehrály nejlépe své posty. My se musíme teď připravit na poslední zápas s Baníkem a pokusit se udělat slušný výsledek.

Děkujeme rodičům  za jejich podporu a panu Petrovi Železnému za mávání na lajně.

Trenéři Kučma, Veselá, Ondra.

Mladší žákyně 

Lokomotiva Brno H.H.  :  FK Znojmo 8:2 (1:1)

Vstřelené branky : Kučerová 1x , Klímová 1x .

Sestava : Garčinská - Kučerová, Olivová, Vaculová, Čtveráčková, Klímová, Březinová, Hanzelová, Arndt, Kubisová, Horáková, Malíková.

Na další kolo zajížděla děvčata v neděli 22.5.2022 na hřiště soupeře Lokomotiva Brno.

Že bude tento zápas těžký nám bylo jasné a mohli jsme jenom překvapit ,náš soupeř je momentálně na druhém místě ,ale i tak jsme chtěli ukázat ,že umíme zabojovat. Holky se velice snažily a dávaly soupeři najevo ,že nedostanou nic zadarmo . Dokázali jsme si vypracovat několik šancí ,ale byl to právě náš soupeř ,kterému se podařilo jako prvnímu skórovat ve čtrnácté minutě hry. Naše holky se ,ale nevzdávaly a bojovaly jako správné bojovnice .Tato bojovnost  se nám vyplatila a holky dokázaly těsně před koncem poločasu ve 34' po dobře odehraném rohovém kopu srovnat na (1:1). Holky měly z této vyrovnávající branky neskutečnou radost .

Ve druhém poločase nás začal soupeř hned od začátku doslova drtit a nechtěl se s tímto výsledkem smířit . Naše děvčata  dokázala vzdorovat , ale nejde vše ustát věčně. Soupeř se snažil ohrožovat naši branku z každé pozice a ve 43' se ujal vedení. Soupeřův tlak neustával a o pět minut později jsme inkasovali další branku. V tomto okamžiku byl náš soupeř na koni a snažil se nás zlomit . Holky bojovaly jako lvice a snažili se vzdorovat a dokázaly si i vytvořit několik šancí na vstřelení kontaktní branky , ale bohužel štěstí nám příliš nepřálo. Naopak soupeř měl štěstí až příliš a vše co udělal to mu vyšlo. Během devíti minut nám dokázal vstřelit pět branek a bylo jasné ,že na tohle už nedokážeme odpovědět . V poslední minutě jsme ještě dokázali sice vstřelit jednu branku a zmírnit tento nepříznivý stav ,ale to bylo z naší strany vše a museli jsme se smířit s porážkou . I na vzdory této nepříjemné porážce musím nesmírně poděkovat všem naším holkám ,které se účastnily tohoto utkání a smekám před jejich bojovností a vytrvalostí kterou předvedly v tomto zápase. Byly jste neskutečné bojovnice až do poslední minuty a bylo na Vás vidět, že se nechcete za žádnou cenu s tímto výsledkem smířit. Děkuji Vám holky !!!

Hlavu vzhůru děvčata, jste super bojovnice, další zápas máme ještě před sebou.

trenér Daniel ONDRA , asistent Petr Železný

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři