logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

4.kolo nadstavby  dívčí ligy

Ve čtvrtém kole jsme zajížděli na zápasy  do Zlína .Hřiště Lípa. Terén hřiště byl špatný s vysokou trávou ,která byla navíc hodně mokrá.

Sestava, výsledky a hodnocení

 

STARŠÍ ŽÁKYNĚ

FC ZÍLN  :  FK ZNOJMO     3:9  P(2:5)     

Góly:  Veselá 6, Matoušková , Doválelová ,Pirožková

Starší žákyně dnes do zápasu vstoupily hodně špatně. Vůbec jsme se nesoustředily na rozehrávku a v osobních soubojích jsme vše prohrávali. Šance které měli útočnice proměnit neproměnily. Ve 13 minutě jsme dostali první gól kdy obrana, která byla vytažená hodně vysoko se nestíhala vrátit a nejlepší hráčka soupeřek nám dala gól.

Holky se hodně natrápily než přišla první naše branka v podání Jany Veselé. Na dlouhou dobu   to byla naše jediná šance.

Ve 29 minutě se opakovala stejná chyba v obraně a opět ta samá hráčka  a my opět prohrávali. Za nedlouho přišla naše druhá šance a skóre na 2:2 srovnala Kája Matoušková. Museli jsme pozměnit sestavu a do útoku poslali na levou stranu ze zálohy Janu Veselou, protože útok byl do té doby naším mrtvým bodem. Změna se vyplatila a po dvou minutách  útočná dvojice Veselá - Doválelová   předvedla pěknou akci, po které se prosadila Terka Doválelová. Dalších dvou následujících úniků proměnila Jana Veselá. Poločas  skončil 5:2 pro nás. 

V přestávce jsme holkám vysvětlili jejich chyby ,kterých se musí vyvarovat. První poločas byl z naší strany snad nejhůře odehraný za celou dobu ligy.

Do druhého poločasu holky přistoupily s větším respektem .A soupeřky nepouštěly do žádných větších šancí.  Hra  už byla lepší a bylo na co se dívat. V 53 minutě se ale opakovala stejná situace z prvního poločasu kdy se k míči dostala hráčka která nám dala první dva góly a svojí rychlostí naší obraně utekla. Pak už byla druhá polovina plně v našich nohou a prosadila se dalšími třemi góly dnes výborně hrající  kapitánka Jana Veselá. Poslední gól byl připsán sice Janě ale jako poslední před bránou se dotkla sice odraženě , ale přece  dobře postavená Klára Pirožková.

Dnešní zápas měl úplně odlišné dva poločasy, jeden který nás stál mnoho sil a druhý který si holky užily.

Přístup některých hráček k zápasu nás mrzí ,protože mají na víc ukázat svoji bojovnost ,ale nedělají to. Žádná na sebe nechce vzít zodpovědnost a jít v souboji jedna na jednu a dát gól.

Jediná hráčka která si zodpovědnost za svůj tým  uvědomuje je naše kapitánka Jana Veselá ,která dnes svými 6 góly dovedla tým k výhře. Pochvala patří i stoperce Gábině  Langmannová ,která organizuje a povzbuzuje tým ze zadních řad.

V příštím kole nás doma čeká Líšeň a musíme se dobře připravit.

Děkujeme rodičům za fandění a panu Vaculovi za odmávání v roli čárového rozhodčího v tomto zápase !!!!!!!

Trenéři Kučma ,Veselá , Ondra.

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ 

FC Zlín  :  FK Znojmo  1 : 7   P ( 1:3 )

Vstřelené branky : Kučerová  2x, Klásková  2x, Klímová  1x, Vaculová  1x, Hanzelová  70'.

Sestava :Garčinská - Kučerová, Klásková, Olivová, Vaculová, Čtveráčková, Klímová, Březinová, Kašparová, Hanzelová, Malíková .

Na další zápas jely naše děvčata v sobotu 30.4.2022 do Zlína na hřiště Lípa . V dnešním zápase bylo velice důležité zabodovat a udržet si tak stávající pozici v tabulce. Hned od prvního okamžiku hry bylo vidět, že děvčata chtějí v dnešním utkaní vyhrát a dokazovaly to svojí bojovností a už ve druhé minutě se ujaly vedení. Sice náš soupeř po krátké době srovnal na 1:1 ,ale děvčata neustále bojovaly a šly si za svým cíl. Do kabin jsme odcházeli za stavu 1:3 v náš prospěch.  V druhé polovině hry jsme nechtěli polevit za žádnou cenu. Bojovnost děvčat byla neskutečná ,ale měli jsme i trochu smůlu a nedařilo se nám vstřelit další branku. Soupeř se taky snažil ,ale naše pevná obrana a skvělá gólmanka vždy veškeré úsilí našeho soupeře dokázaly zlikvidovat. Bojovnost a vytrvalost našich děvčat na sebe nenechala dlouho čekat a do konce utkaní jsme soupeřovi vstřelili ještě čtyři branky a zaslouženě si tak domů odvážíme důležité tři body . Za dnešní bojovnost a neskutečný výkon bych chtěl pochválit všechny děvčata ,které se tohoto utkání zúčastnily . Každá z vás jste nemalou mírou přispěla k dnešnímu vítězství.

Do dalšího utkání Vám přeji hodně štěstí a bojovnost .

trenér Daniel ONDRA

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři