logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Finále zimní ligy v Ivančicích - dívky

 V sobotu 19.3.2022 odehrály děvčata poslední finálové kolo zimní ligy. Ve finále se utkaly v boji o 5-8. místo s kluky z FK ZNOJMO , TJ START BRNO a ZBROJOVKA BRNO U10.

Sestava,výsledky a hodnocení turnaje

 

Lavingrová ,Garčinská - Veselá ,Doválelová ,Piscová , Železná ,Košická , Šišláková , Hanzelová , Langmannová ,Čechová, Urbánková , Kapaňová , Kučerová .

FK ZNOJMO DÍVKY  : FK ZNOJMO   4:2    Góly:  Doválelová, Veselá , Železná , Šišláková

První zápas jsme odehráli proti našim klukům z FK ZNOJMO. Hned v úvodu zápasu jsme dostali dva hodně laciné góly ,kdy obrana nedostoupily hráče. Holky ale bojovaly dál a první náš gól dala Terka Doválelová. Netrvalo dlouho a na 2:2 srovnala Jana Veselá . V tomto zápase děvčata předvedly skvělý výkon a klukům nadávaly šance na další skórování. naopak po pěkné akce Veselá - Železná se podařilo zvýšit právě Natálii Železné. poslední střelou naši výhru ke konci zápasu zpečetila Kája Šišláková. 

FK ZNOJMO DÍVKY  : TJ START  BRNO     2:2   Góly : Železná , Veselá

Tento zápas  byl herně nahoru a dolů. Opět jsme obdrželi jako první gól po naší hrubé chybě. I když jsme měli herně navrch naše střelecké šance jsme nedokázali proměnit nakonec se přeci jen prosadila Naty Železná a bylo srovnáno na 1:1.  Srovnané skóre ale nevydrželo dlouho a opět jsme chybovali v obraně a zase prohrávali 1:2. Po dlouhou dobu nepadl žádný gól . Blížil se pomalu konec zápasu a pěknou střelou poprvé pravou nohou dala  naše levonohá kapitánka Jana Veselá. 

Stav 2:2 vydržel  do konce zápasu.

FK ZNOJMO DÍVKY  :  ZBROJOVKA  BRNO U10   0:1 

Poslední zápas jsme odehráli proti velmi rychlý hráčům ze  Zbrojovky. I když byli kluci o dost menší ,holky měli s jejich rychlým pohybem po hřišti problém. I když jsme si vytvořily dost šancí na gólové zakončení vše pochytal jejich  gólman. My obdrželi jediný gól , na který jsme ale nedokázali odpovědět. Velkou šanci zahodila Kája Šišláková ,kdy šli dvě sami  se Zuzkou Kučerovou na bránu a ani tak nedokázala vsítit gól, který nám pak v závěrečném propočtu chyběl v umístění.

Holky se nakonec umístily na pěkném 7.místě ze 16 týmů. 

Především nás těší individuální cena pro nejlepší gólmanku na turnaji, kterou získala naše Tereza Garčinská !!!! Moc gratulujeme !!!

Děkujeme všem hráčkám za účast po celou dobu zimního turnaje !!!!!

Rodičům za dovoz hráček a za jejich podporu !!!

Dnes se ještě za tým kluků FK ZNOJMO Oranžová  utkaly ve dvou utkáních i naše mladší žákyně. Ta dnes odehrály utkání proti Střelicím a Kahanu.

Sestava: Garčinská ,Lavingrová - Hanzelová , Kučerová , Březinová , Horáková , Olivová , Pirožková , Klásková , Matoušková ,Vaculová , Čtveráčková.

Holkám děkujeme za ochotu odehrát zápasy za kluky !!!!!! 

Cekově se tým oranžových umístil na 14.místě !!!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři