logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

6.kolo dívčí ligy mladší a starší žákyně

V neděli 10.10.2021 odehráli naše dívčí týmy další kolo dívčí ligy. Na domácím hřišti jsme přivítali tým FC ZLÍN,

Sestava a hodnocení utkání

 Mladší žákyně

FK ZNOJMO - FC ZLÍN    0:1   P0:1)

V úvodu zápasu se zdály síly vyrovnané. Naše děvčata měli po celý poločas více ze hry a asi tři šance na vstřelení gólu. Bohužel střelkyně  nedokázali přesně zakončit. Střeleckou smůlu mají naše útočnice v každém zápase. Hodně chyb jsme dělali i v záloze ,nedokázali jsme si přesně nahrát a soupeřky byly u míče vždy o krok dřív. Chyba přišla opět v posledních minutách prvního poločasu ,kdy jsme udělali chybu v obraně a  dostali první gól. Ve druhém poločase holky přestali úplně hrát. Nedostupovaly soupeřky a hra na míči byla pomalá . Když už jsme měli vyloženě gólovou příležitost , nesmyslně jsme své šance zahazovali.

V dnešním zápase můžeme pochválit Marušku Hanzelovou na pozici stoperky. Dnes jsme hodně chybovali a neproměňovali šance. Soupeřky dnes zaslouženě vyhrály.

Trenéři Kučma , Pisca , Veselá.

Starší žákyně

FK ZNOJMO - FC ZLÍN   7:1  (4:1) 

 Góly:  Veselá 2 , Doválelová , Piscová , Čechová (penalta) , Železná , Suchá 

Starší žákyně dnes od začátku předvedli skvělý výkon. Ve všech směrech jsme byly lepším týmem. Jako první rozvlnila síť  kapitánka Jana Veselá. Dnes holky makaly na 100% a  a bylo vidět že si zápas užívají. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat. Po  krásné akci kdy v záloze vybojovala míč Naty Železná a naše útočná dvojice Veselá- Doválelová předvedly ukázkovou akci na jeden dotek , kdy Janča Veselá vybídla  přesnou přihrávkou Terku Doválelovou a ta se nemýlila a zvýšila na 2:0. Pak jsme bohužel i my udělali chyby kdy se dvě hráčky nedomluvily ,srazily se a  a v obraně  pak chyběla obránkyně a soupeřky vsítily první gól. Byla to jediná chyba kterou jsme dnes udělali. Dalším gólem  se po skvělém průniku poprvé prosadila Lucka Piscová, která si tento gól za svůj výkon moc zasloužila. Do konce poločasu  byla faulovaná jedna naše hráčka v pokutovém území a byla nařízena penalta. Na penaltový kop se postavila naše nejmladší hráčka Kačka Čechová a krásně umístěnou střelou zvýšila na 4:1.  Ve druhém poločase jsme holky nabádali aby hráli stejně jako v prvním poločase. Dnes byly naše hráčky důrazné v osobních soubojích až to dnes bolelo , ale přesně takovou hrou  jsme byly herně lepší. V 50.minutě se po pěkné akci prosadila záložnice Naty Železná. Dnes nás těší že střelecky se prosadilo více hráček, že holky si i šance krásně připravovaly. Ke konci zápasu ještě připravila šanci Jana Veselá pro Kačku Suchou a ta  přesně zakončila. Gólovou střelnici  jak začala tak zakončila  kapitánka týmu Janča Veselá. Dnes nás v bráně podržela skvělým výkonem Julie Lavingrová.

Pochválit dnes musíme úplně celý tým ,který dnes svým výkonem předvedl krásný zápas a potěšil nejen nás trenéry ,ale  i fanoušky. Holky si dnes svoji výhru moc zasloužily.

Děkujeme fanouškům za krásnou atmosféru na tribuně !!!

Trenéři Kučma ,Veselá , Vaněk .

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři