logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2.kolo FK Znojmo dívky : Sokol Dobšice 2 : 6 (1:5)

Góly: Martínková, Sklenářová

V neděli 8.9.2019 odehrál dívčí tým  další kolo v okresní soutěži mladších žáků. Hrálo se na domácím hřišti proti týmu z Dobšic.

Sestava a hodnocení utkání

 

Lavingrová - Suchá , Kučerová , Košická , Kapaňová , Sáblíková , Čaňková P. , Urbánková , Veselá , Marečková , Čechová , Čaňková K. , Sklenářová ,  Langmannová , Martínková.

Děvčata se na zápas moc těšily a nastoupily s velkou chutí . Bohužel se hned v úvodu dopustily chyb v obraně ,kde nepokryly střílejícího hráče a dostaly do začátku dvě branky , které jsme soupeřům sami darovali. První poločas se holky nemohli dostat do tempa a dělali spousty chyb. Šance na vstřelení gólu  si sice vytvořily , ale v zakončení byly nepřesné.    V první polovině  zápasu  přeci jen jedna  branka padla v podání  Kateřiny Martínkové. 

Do druhého poločasu holky dostaly pokyny dostupovat hráče a být  více aktivní dopředu. Holky vše plnily na výbornou a tomu také odpovídal výsledek druhého  poločasu 1 :1 . Druhou naši branku vstřelila po pěkném dlouhém kopu Tereza Sklenářová. Několik šancí holky opět zahodily .Ze strany soupeře jsme dostali také jednu  branku. Druhý poločas byl úplně jinak odehraný.  Kluci holky moc nešetřili a  docházelo k menším úrazům, ale vše děvčata ustály a hru dotáhly až do konce. Nebýt prvního poločasu , kdy holky  nebyly důsledné v osobních soubojích a nedůrazné , byl vidět pěkný fotbal a bylo se na co dívat.

Na trénincích se musíme věnovat vše nedostatkům , kterých se děvčata dopouštějí v zápasech a připravit se na další důležitý zápas.

Děkujeme rodičům za hlasitou podporu na tribuně.

Trenéři: Kučma , Veselá , Šmerda , zdravotnice  Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři