logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

13. kolo FK Znojmo dorost - SK Chrlice 11:3 (5:2)

Góly: 8. Tejkal Ivo, 24. Rytíř Ondřej, 29. Procházka Marek, 30. Tejkal Ivo, 36. Tejkal Ivo, 59. Rytíř Ondřej, 63. Lichevník Tadeáš, 65. Procházka Marek, 69. Rytíř Ondřej, 75. Záhora Radek, 82. Procházka Marek

Sestava:
Rybníček - Sýkora, Procházka, Svoboda, Dyml - Lichevník, Horecký, Záhora, Matoušek - Tejkal, Rytíř [K]
Střídání: Buchtela, Koukal, Wrana

Poslední podzimní domácí utkání . V minulém kole Chrlice porazily našeho rivala z Dobšic a tak jsme před zápasem nevěděli, kdo hrál tak dobře anebo špatně :-). Nicméně jsme chtěli opět hrát svou hru a nenechat se ovlivnit minulými výsledky. Naše síla se ovšem potvrdila a to i přesto, že soupeř přijel pouze s 10 hráči a nedalo se tedy čekat že by nás chtěl zlobit. Někdy se hraje proti menšímu počtu hráčů hůře, protože jen brání a spoléhají na brejky. A toto se i potvrdilo v první půli, kdy nám soupeř vstřelil 2 branky. Do šaten se šlo za stavu 5:2, hattrick střílí Tejki a brankami ho doplnili Ondra a Mara.
Druhý poločas už byl ovšem z naší strany dominantní a po dalších brankách Ondry a Tádi střídáme. Do brány jde David a v záloze nahrazuje Tadeho Wranič. Ani tyto změny však neotupily naši vůli a hlad po dalších brankách, naopak, nakonec soupeř vytahuje další míče ze své sítě a nakonec jich tam padlo 11. Tři hráči střílí hattrick, nejdříve Ivo, pak Ondra a nakonec stoper Mára. Střeleckou smůlu snad protrhl Radek.
Celkem jednoznačný průběh utkání proti soupeři který ale hrál až dokonce a v 87. minutě nám ještě dává gól z penalty. A oslava se taky vydařila, vše nejlepší Ondro.
Netradičně v úterý zajíždíme do Tasovic, k poslednímu podzimnímu zápasu.  V 17.30 se pod umělým osvětlením ukážeme v nejlepším světle proti silné Tasandě. A pak uvidíme na jakém místě přezimujeme!!!
Trenéři: Svoboda Petr, Rytíř Hynek
 

Foto z utkání zde.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři